Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Susurluk’ta Kırmızı Alarm!

Susurluk Belediyesi zabıta ekipleri, Ramazan ayı boyunca vatandaşların güvenle alışveriş yapabilmesi için fırınlarda hijyen ve gramaj denetimi gerçekleştirdi.

Susurluk Belediyesi zabıta ekipleri, Ramazan ayı boyunca vatandaşların güvenle alışveriş

Ramazan ayının bereketi Susurluk sofralarına ulaşırken, ilçedeki fırınlarda pide denetimleri gerçekleştirildi. Susurluk Belediyesi zabıta ekipleri, vatandaşların hijyenik ve güvenilir gıdaya ulaşmasını sağlamak amacıyla gramaj ve hijyen kontrollerini titizlikle yaptı. Yapılan incelemeler sonucunda fırıncı esnafının kurallara uygun üretim yaptığı tespit edilirken, herhangi bir olumsuzluğa rastlanmadı.

482253430 1186130786849460 6655047127956260208 n - Marmara Bölge: Balıkesir Son Dakika Haberleri ile Hava Durumu

Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım Semizel, Ramazan ayı boyunca denetimlerin süreceğini belirterek, vatandaşların güvenli gıda tüketiminin öncelikleri olduğunu vurguladı. Başkan Semizel, “Ramazan ayı, dayanışma ve bereket ayıdır. Hemşehrilerimizin güvenle pide alabilmesi için fırınlarımızda düzenli olarak hijyen ve gramaj kontrollerini gerçekleştiriyoruz. Yapılan denetimlerde esnafımızın kurallara uyduğunu görmek bizleri memnun etti. Amacımız halkımızın sağlıklı ve güvenilir gıdaya ulaşmasını sağlamak. Hemşehrilerimiz gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilir.”ifadelerini kullandı.

482087119 1186130770182795 771224317396205689 n - Marmara Bölge: Balıkesir Son Dakika Haberleri ile Hava Durumu

Ramazan ayına özel olarak yapılan bu denetimlerde, fırınların üretim alanları, hijyen standartları, kullanılan malzemelerin kalitesi ve pidenin gramajı detaylı bir şekilde incelendi. Yetkililer, Susurluk genelindeki fırıncı esnafının büyük bir duyarlılık gösterdiğini ve halk sağlığına uygun üretim yaptığını açıkladı.

Havva ERTÜRK