Estetik dokunuşlar sonrası bambaşka biri oldu
Geçmişte çıkışları ve cesur yorumlarıyla sık sık konuşulan Nihat Doğan, bu kez kaş tasarımı ve ameliyatsız yüz gerdirme işlemleriyle adından söz ettirdi. Görüntüsünde ciddi bir değişim yaşayan Doğan’ın yeni tarzı, görenleri şaşkına çevirdi.
Sosyal medyada tartışma yarattı
Ünlü ismin son halini gören kullanıcılar sosyal medyada ikiye bölündü. Kimileri “Harika olmuş, çok yakışmış” yorumları yaparken, bazıları ise “Tanıyamadım, hiç olmamış” diyerek eleştirilerini dile getirdi. Tartışmalar büyürken, “Estetik furyasına Nihat Doğan da katıldı” yorumları öne çıktı.
Evliliği kısa sürdü
Nihat Doğan, 2022 yılında İranlı hayranı Arzu Doğan (Arezoo Gharlar) ile dünya evine girmişti. Bu evlilikten Badıkan adında bir oğlu olan Doğan, 2024 yılında eşinden ayrılmıştı. Şimdi ise hem fiziksel değişimi hem de özel hayatıyla yeniden magazin gündeminin merkezine yerleşti.
HABER MERKEZİ