Kaza, saat 14.40 sıralarında Halıcıoğlu Yolu Caddesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, 54 FB 814 plakalı Jeep marka aracın sürücüsü, henüz belirlenemeyen bir nedenle direksiyon hakimiyetini kaybetti.
Önce refüje, ardından direğe çarptı
Kontrolden çıkan cip, yol üzerindeki refüje çarptıktan sonra aydınlatma direğine savruldu. Çarpmanın etkisiyle araç yan yatarken, otomobilin parçaları ve aküsü yola dağıldı. Kazada sürücü yaralanırken, araçta büyük çapta maddi hasar meydana geldi. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.
Yaralı sürücü hastaneye kaldırıldı
Sağlık ekipleri, yaralı sürücüye olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Sürücü daha sonra ambulansla Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu Şehir Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.
Trafik tek şeritten sağlandı
Aracın çarptığı aydınlatma direğinden kopan parçaların yola saçılması nedeniyle bölgede trafik yoğunluğu oluştu. Polis ekipleri güvenlik önlemi alırken, araç geçişleri bir süre kontrollü olarak tek şeritten sağlandı.
Yan yatan cip, olay yerine çağrılan çekicinin çalışmasıyla kaldırıldı. Yol üzerindeki araç ve direk parçalarının temizlenmesinin ardından trafik yeniden normale döndü.
Kazayla ilgili inceleme başlatıldı
Polis ekipleri, sürücünün direksiyon hakimiyetini neden kaybettiğinin belirlenmesi ve kazanın kesin nedeninin ortaya çıkarılması amacıyla inceleme başlattı.
İHA
