Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bandırma Beyaza Bürünecek!

Bandırma’da 18 Ocak Pazar günü hava koşulları kışın etkisini iyiden iyiye hissettirecek. Meteorolojik verilere göre ilçede gün boyunca yağmur ve kar karışık (rain and snow) bir hava bekleniyor.

Bandırma’da 18 Ocak Pazar günü hava koşulları kışın etkisini iyiden

Gün içinde en yüksek sıcaklık 6 derece, en düşük sıcaklık ise 3 derece civarında olacak. Özellikle akşam saatlerine doğru soğuk havayla birlikte yağışın etkisini artırması öngörülüyor.

Rüzgâr Sert Esecek, Bulutluluk Yüksek

Bandırma’da rüzgârın kuzey-kuzeydoğu (KKD) yönünden saatte yaklaşık 12,16 kilometre hızla esmesi bekleniyor. Nem oranı yüzde 69 seviyelerinde seyrederken, bulutluluk oranının yüzde 99 gibi oldukça yüksek bir seviyede olması tahmin ediliyor. Bu durum havanın daha soğuk ve kapalı hissedilmesine neden olacak.

Vatandaşlara Uyarı

Yetkililer, yağmur ve kar karışık yağış nedeniyle kaygan zemin ve görüş mesafesinde azalma riskine karşı sürücüleri uyarıyor. Sabah ve gece saatlerinde dışarı çıkacak vatandaşların kalın giyinmeleri, trafikte olanların ise hız ve takip mesafesine dikkat etmeleri öneriliyor.

HABER MERKEZİ

Reklamı Geç