Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ayvalık’ta “Huzur ve Güven” Uygulaması: 15 Yıl Ceza Alan Şahıs ve 12 Aranan Kişi Yakalandı

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından “Huzur ve Güven” uygulaması gerçekleştirildi. Uygulama, suçların azaltılması ve suçluların yakalanmasına yönelik kapsamlı bir denetim olarak dikkat çekti.

Balıkesir’in Ayvalık ilçesinde, İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından "Huzur ve
Balıkesir İl Jandarma Komutanlığının koordinesinde, 33 ekip ve 102 personelin katılımıyla yapılan uygulama, ilçedeki Altınova, Küçükköy, Sarımsaklı, Cunda Adası Tabiat Parkı ve kırsal mahallelerde yoğunlaşırken, toplamda 2 bin 213 şahıs ve 856 araç sorgulandı. Ayrıca, 124 işyeri ile 52 park, bahçe ve metruk bina da denetimden geçirildi.
AW381874 04 - Marmara Bölge: Balıkesir Son Dakika Haberleri ile Hava Durumu
Uygulama sırasında, kasten adam öldürme suçundan 15 yıl kesinleşmiş cezası bulunan bir şahıs yakalanırken, çeşitli suçlardan arama kaydı olan 12 kişi de gözaltına alındı. Jandarma ekipleri, ilçedeki güvenliği sağlamak ve suç oranlarını azaltmak amacıyla çalışmalarına devam edeceklerini belirtti.

AW381874 03 - Marmara Bölge: Balıkesir Son Dakika Haberleri ile Hava Durumu

İHA