Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

1966 Edremitspor, Emirhan Kuşgöz’ü Kadrosuna Kattı

Süper Amatör Körfez Ligi’nde mücadele eden 1966 Edremitspor, transfer çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kulüp Başkanı Cavit Cebeci’nin talimatlarıyla harekete geçen 1966 Edremitspor teknik ekibi, 2. Lig ekibi İnegölspor’da forma giyen kanat oyuncusu Emirhan Kuşgöz ile sözleşme imzaladı.

Süper Amatör Körfez Ligi'nde

İmza töreninde, kulüp yöneticisi Ufuk Yıldırım ve Sportif Direktör Ali Öztürk de hazır bulundu. Transferle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Cebeci, “Emirhan Kuşgöz’ün takımımıza katılmasıyla birlikte hücum hattımızı güçlendirdik. Kendisinin yeteneklerine ve takımımıza sağlayacağı katkılara inanıyoruz,” dedi. 1966 Edremitspor, bu transferle birlikte Süper Amatör Körfez Ligi’nde iddialı bir performans sergilemeyi hedefliyor. Emirhan Kuşgöz, yeni takımında başarılı olmak için elinden geleni yapacağını belirterek, “1966 Edremitspor gibi köklü bir kulübe katılmaktan mutluyum. Takımım için en iyi performansımı sergileyeceğim,” ifadelerini kullandı.

Kulüp yöneticisi Ufuk Yıldırım ve Sportif Direktör Ali Öztürk, Emirhan Kuşgöz’ün takıma önemli bir katkı sağlayacağını vurgulayarak, transfer çalışmalarının devam edeceğini belirttiler. 1966 Edremitspor, yeni sezonda hedeflerine ulaşmak için kadrosunu güçlendirmeye devam edecek.

EMİRHAN KUŞGÖZ KİMDİR?

28 Eylül 2001 Çanakkale doğumlu 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Emirhan Kuşgöz daha önce Karabiga Belediyespor, Bigaspor, 1979 Yeniçarşı, Yeni Çanspor, Çanakkale Dardanel ve en son olarak İnegölspor forması giydi. Sol ayaklı oyuncu 1,75 boyunda.

Ömer Faruk ALA