Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Vefat Eden Ece İrtem’in Son Görüntülerine Avukatından Açıklama Geldi

“Kızılcık Şerbeti”, “Sandık Kokusu” ve “Yeni Gelin” gibi yapımlardaki rolleriyle tanınan oyuncu Ece İrtem’in ani vefatı sanat dünyasını yasa boğdu. 35 yaşındaki oyuncunun hayatını kaybetmeden önce güvenlik kameralarına yansıyan son görüntüleri sosyal medyada geniş yankı uyandırırken, konuya ilişkin avukatından açıklama geldi.

"Kızılcık Şerbeti", "Sandık Kokusu" ve "Yeni Gelin" gibi yapımlardaki rolleriyle

Doğum gününün ertesi günü evinde yaşamını yitiren Ece İrtem’in ölüm haberi sevenlerini derinden üzdü. Kalp krizi geçirdiği değerlendirilen oyuncunun cenazesi 17 Haziran’da Kuşadası’nda toprağa verilirken, vefatından önce annesiyle birlikte apartmanına giriş yaptığı anlara ait görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Sosyal Medyadaki Yorumlar Sonrası Açıklama

Güvenlik kamerası kayıtları üzerine yapılan yorumların ardından Ece İrtem’in avukatı Uğur Gökkoyun yazılı bir açıklama yayımladı. Açıklamada, kamuoyunda oluşan bilgi kirliliğinin önüne geçmek amacıyla oyuncunun annesinin ifadelerine yer verildi.

s 59b884cb2fd82c011152ec3cae2942c344a778a3 - Marmara Bölge Gazetesi

Annesinin aktardığı bilgilere göre Ece İrtem, doğum günü olmasına rağmen mide ağrısı ve halsizlik şikayetleri nedeniyle arkadaşlarının düzenlemek istediği kutlamaya katılmak istemedi.

Anne ve kızın gün içerisinde Moda Sahili’nde kısa bir yürüyüş yaptığı, daha sonra sahil yakınındaki bir işletmede oturup iki soda içtiği belirtildi.

Açıklamada, Ece İrtem’in mide rahatsızlığının devam etmesi nedeniyle eve gitmek istediği ve bir süre sonra annesiyle birlikte mekândan ayrılarak evlerine döndüğü ifade edildi. Oyuncunun evine giriş anındaki görüntülerdeki yürüyüşünün de mide ağrısından kaynaklandığı belirtildi.

Avukatın paylaştığı açıklamaya göre Ece İrtem, birkaç gün önce yaptığı Tayland seyahatinde midesini üşüttüğünü düşündüğünü söyledi. Bu nedenle doktora gitmek istemediği, dinlenmesinin kendisine iyi geleceğine inandığı ve eve döner dönmez yatmak istediği aktarıldı.

s 725d4ce28458017139ab549c70e6b970a4d1c909 - Marmara Bölge Gazetesi

Ece İrtem’in son görüntülerine dair avukatının açıklaması:

Müvekkilim Ece İrtem’in 15.6.2026 günü vefatından önce annesiyle evine giriş anındaki görüntüleri üzerinden bazı yorumlarda bulunulduğundan bilgi kirliliğini engellemek için aşağıdaki açıklamanın yapılmasında yarar görülmüştür. Annesine bu konu sorulduğunda: Ece İrtem’in 15.6.2026 günü doğum günü olmasına rağmen mide ağrısı ve halsizlik hissetmesi nedeniyle arkadaşları tarafından düzenlenmek istenen kutlamaya gitmek istemediğini, beraberce Moda Sahilinde kısa bir yürüyüş yapıp sonrasında sahile yakın bir mekana oturup iki soda içtiklerini, Ece İrtem’in mide yakınmasıyla eve gitmek istemesi üzerine bir müddet sonra ayrılarak mekana 100 metre mesafedeki evlerine döndüklerini, içilen iki sodanın ödeme fişinin kendisinde olduğunu, eve giriş anındaki yürüyüşünün mide ağrısından kaynaklandığını, doktora gitmek istemediğini, olaydan bir kaç gün önceki Tayland gezisinde midesini üşüttüğünü söyleyerek hemen yatmak istediğini, dinlenmenin kendisine iyi geleceğini ifade ettiğini beyan etmiştir.Kamuoyuna saygıyla duyurulur. AV.UĞUR GÖKKOYUN

Kaynak: Birsen Altuntaş

HABER MERKEZİ