Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Video Haberler

Tıraşını Beğenmedi, Berbere Saldırdı!

İstanbul’un Kağıthane ilçesinde saç tıraşını beğenmediği öne sürülen 23 yaşındaki bir genç, günler sonra berberine bıçakla saldırdı. Bacağından yaralanan berber hastaneye kaldırılırken, saldırı anı iş yerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

VİDEOYU PAYLAŞ

Olay, geçtiğimiz günlerde Gültepe Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre genç, yaklaşık 10 gün önce saç tıraşı olmak için Erhan Zengin’in işlettiği berber dükkânına gitti. Tıraşının ardından yeni saç modelini beğenmediği belirtilen genç, durumu takıntı hâline getirdi.

Berberi Saatlerce Takip Ettiği İddia Edildi

Genç, olaydan bir gün önce berber dükkânının karşısında bulunan bir restorana gitti. Burada sipariş verdikten sonra uzun süre dışarıyı izlediği ve berber Erhan Zengin’i takip ettiği öne sürüldü.

Ertesi gün yeniden bölgeye gelen genç, Zengin’in dükkânın dışına çıktığı sırada arkasından yaklaştı. Cebinden çıkardığı bıçakla saldıran şüpheli, berberi bacağından yaraladı.

Berber Kendini Dükkâna Attı

Saldırı sırasında bacağından yaralanan Erhan Zengin, hızla dükkânın içine girerek kendisini korumaya çalıştı. Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Kanlar içinde kalan Zengin, sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı. Tedavisi tamamlanan berber daha sonra taburcu edildi.

Şüpheli Gözaltına Alındı

Olayın ardından çalışma başlatan polis ekipleri, 23 yaşındaki şüpheliyi yakalayarak gözaltına aldı. Şüphelinin rahatsızlığı bulunduğunun ileri sürüldüğü öğrenilirken, olayla ilgili incelemenin sürdüğü bildirildi.

Berber Erhan Zengin ise kendisini bıçaklayan genci daha önceden tanıdığını belirterek şikâyetçi olmadı.

“Bir Bacak Yarasıyla İyi Kurtardık”

Yaşadığı saldırıyı anlatan Erhan Zengin, yaklaşık 30 yıldır berberlik yaptığını ve ilk kez böyle bir olayla karşılaştığını söyledi.

Zengin, genci olaydan yaklaşık 10 gün önce tıraş ettiğini belirterek, “Tıraşını beğenmemiş ve kafasına takmış. Karşıdaki restoranda bekleyip beni gözetlemiş. Dışarı çıktığım sırada arkamdan gelerek bıçakla saldırdı. Ben de hemen kendimi dükkâna attım” dedi.

Saldırıyı ucuz atlattığını ifade eden Zengin, bıçak darbesinin bacağına isabet ettiğini belirtti. Zengin, “Bir bacak yarasıyla iyi kurtardık. Daha kötü sonuçlar yaşanabilirdi. Kendimi kurtardığım için şükrediyorum” ifadelerini kullandı.

Ailesi Özür Diledi

Şüphelinin ailesinin daha sonra kendisiyle görüştüğünü belirten Zengin, ailenin genç adına özür dilediğini söyledi.

Gencin yaşı ve kendisini tanıması nedeniyle şikâyetçi olmadığını anlatan Zengin, aileye çocuklarıyla ilgilenmeleri ve gerekli tedaviyi yaptırmaları yönünde tavsiyede bulunduğunu ifade etti.

Saldırı Anı Kameraya Yansıdı

Berberin bıçaklandığı anlar çevredeki güvenlik kameraları tarafından kaydedildi. Görüntülerde şüphelinin berberin arkasından yaklaştığı ve saldırının ardından Zengin’in hızla dükkâna girdiği görüldü.

İHA

DİĞER VİDEOLAR