Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Survivor’da Dokunulmazlık Oyununun Sahibi Belli Oldu!

Survivor Ünlüler – Gönüllüler yarışmasında heyecan giderek artarken, 20 Mayıs Çarşamba akşamı yayınlanan bölümde haftanın ilk eleme adayı netleşti. Takımların yeniden kurulmasının ardından oynanan ilk dokunulmazlık oyunu nefes keserken, ada konseyinde çıkan sonuç yarışmacıları ve izleyicileri şaşırttı.

Survivor Ünlüler – Gönüllüler yarışmasında heyecan giderek artarken, 20 Mayıs

Kadın ve erkek potasının kaldırıldığı yarışmada artık karma oylama sistemine geçilirken, yarışmacılar yeni düzenle ilk kez karşı karşıya geldi. Büyük finale adım adım yaklaşılırken parkurda yaşanan mücadele ekran başındakilere heyecan dolu anlar yaşattı.

Dokunulmazlık Oyunu Nefes Kesti

Haftanın ilk dokunulmazlık oyununda kırmızı ve mavi takım yarışmacıları, eleme potasına isim göndermemek için zorlu parkurda ter döktü. Özellikle oyunun final etabı büyük heyecana sahne oldu.

Final turunda Sercan ile Can Berkay karşı karşıya gelirken, kritik atışlarda üstünlüğü ele geçiren Sercan takımına galibiyeti getirdi. Böylece dokunulmazlık oyununu kırmızı takım 12-9’luk skorla kazanmayı başardı.

Ada Konseyinde Gergin Anlar

Dokunulmazlığı kaybeden mavi takım ise gecenin sonunda ada konseyinde oylamaya çıktı. Yarışmacılar adaya veda etmesini istedikleri isimler için oy kullandı. Gerçekleşen oylama sonucunda haftanın ilk eleme adayı Beyza oldu. Böylece Survivor 2026’da eleme potasına giren ilk yarışmacı da kesinleşmiş oldu.

Yeni Sisteme Geçildi

Yarışmacı sayısının azalmasıyla birlikte Survivor’da kadın-erkek ayrımı kaldırıldı ve karma eleme sistemine geçildi. Yeni sistemin ilk haftasında yaşanan gelişmeler yarışmanın tansiyonunu daha da yükseltti.

HABER MERKEZİ

Reklamı Geç