Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Süper Baba’nın Fiko’su Şevket Altuğ Yıllar Sonra İlk Kez Görüntülendi

Yeşilçam’ın usta oyuncularından, Süper Baba’nın Fiko’su olarak hafızalara kazınan Şevket Altuğ, uzun bir aranın ardından ilk kez meslektaşı Gülümser Gülhan’ın cenazesinde görüntülendi. Yıllardır gözlerden uzak bir yaşam süren Altuğ’un son hali hayranlarını duygulandırdı.

Yeşilçam’ın usta oyuncularından, Süper Baba’nın Fiko’su olarak hafızalara kazınan Şevket

Şevket Altuğ, kariyeri boyunca Tokatçı, Süt Kardeşler, Gölge Oyunu, Şekerpare, Yedi Bela Hüsnü ve Kapıcılar Kralı gibi unutulmaz yapımlarda yer aldı. Kemal Sunal, Şener Şen, Adile Naşit, İlyas Salman ve Hulusi Kentmen gibi efsane isimlerle birlikte oynayan sanatçı, özellikle 90’lı yıllarda Süper Baba dizisindeki Fikret (Fiko) karakteriyle büyük beğeni kazandı.

Ancak, uzun yıllardır ekranlardan uzak bir hayat süren usta oyuncu, dün vefat eden Gülümser Gülhan’ın cenazesinde dostlarını yalnız bırakmadı.

s c5c6cee1ac92f8a5454e2fc62f788fa1acbc9359 - Marmara Bölge: Balıkesir Son Dakika Haberleri ile Hava Durumu

Yeşilçam’ın sevilen oyuncularından Gülümser Gülhan, özellikle Kemal Sunal ve Fatma Girik ile birlikte rol aldığı Postacı filmindeki Petra karakteriyle hafızalarda yer edinmişti. Sanat dünyasında büyük izler bırakan Gülhan’ın ölümü, Yeşilçam camiasını derin bir üzüntüye boğdu.

Cenazeye katılan Şevket Altuğ, Gülümser Gülhan’ın eşi Ahmet Gülhan’ın yanından ayrılmayarak ona destek oldu. Yaşlanmanın kaçınılmaz olduğunu gösteren kareler, sevenlerini hüzünlendirdi.

HABER MERKEZİ