Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Oğuzhan Uğur’a Gözaltı Kararı!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının Ahbap Derneği’ne yönelik yürüttüğü soruşturmada yeni bir gelişme yaşandı. Soruşturma kapsamında dokuz kişi hakkında gözaltı kararı çıkarıldığı, şüphelilerden yedisinin sabah saatlerinde gerçekleştirilen operasyonlarla gözaltına alındığı bildirildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığının Ahbap Derneği’ne yönelik yürüttüğü soruşturmada yeni bir

Gözaltına alınan isimler arasında içerik üreticisi ve BaBaLa TV’nin kurucusu Oğuzhan Uğur’un da bulunduğu belirtildi.

Oğuzhan Uğur’un Evinde Arama Yapıldı

Gözaltı işleminin ardından Oğuzhan Uğur’un Vatan Emniyet Müdürlüğüne götürüldüğü öğrenildi. Polis ekiplerinin aynı saatlerde Uğur’un evinde de arama yaptığı aktarıldı.

Soruşturma kapsamında hakkında gözaltı kararı bulunan diğer iki kişinin yakalanmasına yönelik çalışmaların devam edip etmediğine ilişkin ise henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Deprem Dönemindeki Çalışmaları Gündeme Gelmişti

Oğuzhan Uğur, Kahramanmaraş merkezli depremlerin ardından Ahbap Derneği ile birlikte yürüttüğü yardım ve koordinasyon çalışmalarıyla kamuoyunun gündemine gelmişti.

Uğur’un deprem dönemindeki faaliyetleri ve sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımlar, bir süredir çeşitli tartışma ve eleştirilere konu oluyordu.

Pazartesi Günü Adliyeye Sevk Edilecekler

Gözaltına alınan yedi kişinin emniyetteki ifade ve diğer işlemlerinin sürdüğü bildirildi. Şüphelilerin 20 Temmuz’da İstanbul Adliyesine sevk edilmelerinin beklendiği kaydedildi.

HABER MERKEZİ