Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Manyas Sol Sahil Sulaması İletim Tüneli’nde Detaylı İnceleme

Manyas Sol Sahil Sulaması İletim Tüneli inşaatında kapsamlı incelemeler gerçekleştirildi. DSİ Bölge Müdürü Olcay Çubukcu, Bölge Müdür Yardımcısı Abdulkadir Yılmaz, Sulama Daire Başkan Yardımcısı Egemen Gürsoy ve Jeoteknik Hizmetler Daire Başkan Yardımcısı Harun Meydan’dan oluşan teknik heyet, ilgili şube müdürleriyle birlikte sahada incelemelerde bulundu.

Manyas Sol Sahil Sulaması İletim Tüneli inşaatında kapsamlı incelemeler gerçekleştirildi.

Heyet, tünel inşaat alanında yürütülen çalışmaları yerinde gözlemleyerek projedeki ilerleme hakkında detaylı bilgiler aldı. Ardından şantiye binasında firma yetkilileriyle bir araya gelen ekip, projenin mevcut durumu, iş programı ve teknik ayrıntılar üzerine değerlendirmelerde bulundu. DSİ Bölge Müdürü Olcay Çubukcu, incelemeler sonrası , “Manyas Sol Sahil Sulaması İletim Tüneli, bölgenin tarımsal üretim potansiyelini artıracak önemli bir projedir. Çalışmaların titizlikle sürdürüldüğünü görmekten memnunuz. Projemiz tamamlandığında, su kaynaklarının daha verimli kullanılmasıyla birlikte tarımsal üretimde ciddi bir artış bekliyoruz,” dedi.

476118742 18291486166240924 5503827077984505817 n - Marmara Bölge: Balıkesir Son Dakika Haberleri ile Hava Durumu

Manyas Sol Sahil Sulaması İletim Tüneli’nin tamamlanmasıyla birlikte bölgede tarımsal sulama verimliliğinin artması ve su kaynaklarının daha etkin bir şekilde kullanılması hedefleniyor.

476113002 18291486184240924 2461882138808514109 n - Marmara Bölge: Balıkesir Son Dakika Haberleri ile Hava Durumu

Ömer Faruk ALA