Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Video Haberler

Kuryenin Hareketi Yürekleri Isıttı

Eskişehir’de soğuk bir kış gününde yaşanan küçük ama anlamı büyük bir olay, görenlerin içini ısıttı. Üşüdüğünü söyleyen 8 yaşındaki bir çocuğa üzerindeki montu veren genç kurye, güvenlik kamerasına yansıyan bu anlarla sosyal medyada gündem oldu. Paylaşılan görüntüler kısa sürede binlerce kişi tarafından izlenirken, kuryenin davranışı büyük takdir topladı.

VİDEOYU PAYLAŞ

Olay, geçtiğimiz gün Yenibağlar Mahallesi Sevingil Sokak’ta meydana geldi. Sipariş almak için bir işletmeye giden 24 yaşındaki kurye Yalçın Demir, sokakta çöp konteynerinin yanında duran iki çocukla karşılaştı. Kısa bir sohbet sırasında çocuklardan birinin “üşüyorum” demesi, Demir’i derinden etkiledi. Hiç düşünmeden üzerindeki montu çıkaran genç kurye, montunu küçük çocuğa giydirdi.

Bu duygu dolu anlar, çevredeki bir işletmenin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi. Kuryenin haberi olmadan sosyal medyada paylaşılan görüntüler, kısa sürede yayılarak binlerce kişiye ulaştı.

“O üşüyordu ama ben montu verdikten sonra üşümedim”

Yaşananları anlatan Yalçın Demir, o anın kendisi için unutulmaz olduğunu söyledi. Çocukların durumunu görünce yardım etmek istediğini belirten Demir, “Normalde böyle anlarda insanın aklına sıcak bir yemek almak ya da maddi olarak destek olmak geliyor. Ama çocuk ‘üşüyorum’ dediği an zaman durdu sanki. Üzerimdeki montu çıkardım, önce almak istemedi ama sonra ikna oldu. O gün o çocuk üşüyordu ama montu verdikten sonra ben ne soğuğu hissettim ne de ayazı” dedi.

Motosikletli kurye olarak çalıştığı için soğuğun ne demek olduğunu çok iyi bildiğini vurgulayan Demir, “Ben de bu havalarda rızkımı kazanıyorum. Soğuk insanın iliklerine kadar işliyor. Dilerim ki hiçbir çocuk üşümesin” sözleriyle duygularını dile getirdi.

“Videonun yayıldığını görünce şok oldum”

Görüntülerin kendisinden habersiz paylaşıldığını ifade eden Demir, sosyal medyada gördüğünde büyük şaşkınlık yaşadığını söyledi. O anın paylaşılmasını istemediğini belirten genç kurye, “Birileri kameraya çekiyordu, izin istediler ama etik olmayacağını düşündüğüm için kabul etmedim. O çocuğun yıllar sonra bu görüntüyü görüp üzülmesini istemem” dedi.

Ancak paylaşımların altına gelen olumlu yorumlar ve duaların kendisini çok mutlu ettiğini de sözlerine ekleyen Demir, “Merhametin bu şekilde yayılması, insanların iyiliği konuşması benim için en büyük mutluluk” ifadelerini kullandı.

İHA

DİĞER VİDEOLAR