Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Ela Rümeysa Cebeci’nin Timur Savcı’ya Gönderdiği Mesajlar Ortaya Çıktı!

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında ortaya çıkan yeni detaylar, kamuoyunda geniş yankı uyandırdı. Soruşturma dosyasına giren dijital incelemelerde, tutuklu spiker Ela Rümeysa Cebeci ile ünlü yapımcı Timur Savcı arasında uyuşturucu teminine ilişkin olduğu değerlendirilen yazışmaların tespit edildiği öğrenildi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen uyuşturucu soruşturması kapsamında ortaya çıkan

Yapımcı Timur Savcı Hakkında İşlem Yapıldı

Kaçakçılık, Narkotik ve Ekonomik Suçlar Soruşturma Bürosu’nca yürütülen dosya kapsamında, TİMS&B Prodüksiyon’un ortaklarından Timur Savcı’nın geçtiğimiz günlerde gözaltına alındığı bildirildi. Savcı’ya, uyuşturucu veya uyarıcı madde kullanımını kolaylaştırmaya yönelik faaliyetlerde bulunmak, kişisel kullanım amacıyla uyuşturucu madde temin etmek ve kullanmak suçlamalarının yöneltildiği ifade edildi.

Sabah gazetesinde yer alan habere göre Savcı’nın Adli Tıp Kurumu’nda saç ve kan örneği alındıktan sonra ifadesinin alındığı ve ardından serbest bırakıldığı belirtildi.

Cebeci Telefon Şifrelerini Kendi Rızasıyla Teslim Etti

Soruşturmanın kilit isimlerinden biri olarak gösterilen tutuklu spiker Ela Rümeysa Cebeci’nin, gözaltına alındığı sırada kendisine ait iki cep telefonunun şifrelerini güvenlik birimlerine kendi rızasıyla teslim ettiği öğrenildi. Bu gelişmenin ardından, Cebeci’nin telefonlarında yapılan dijital incelemelerle çok sayıda yazışma gün yüzüne çıktı.

Savcı ile Görüşmeler Dijital Kayda Girdi

İncelemeler kapsamında, Cebeci ile Timur Savcı arasında geçen mesajlaşmaların da dosyaya eklendiği belirtildi. 25 Ekim 2024 tarihli yazışmalarda, Savcı’nın Cebeci’ye iş yerinin konumunu gönderdiği ve aynı gün akşam saatlerinde Levent’teki ofiste buluştuklarına dair mesajların yer aldığı aktarıldı.

“Up Olmak İstiyorum” Mesajı Soruşturma Kapsamında Değerlendirildi

Dosyadaki yazışmalara göre, Cebeci’nin 30 Ekim 2024’te Savcı’ya gönderdiği “THC’mi unutma, up olmak istiyorum” ve “Birlikte deneriz” şeklindeki mesajların, savcılık tarafından uyuşturucu teminine yönelik iletişim olarak değerlendirildiği ifade edildi. Bu mesajların ardından Savcı hakkında gözaltı kararı verildiği öğrenildi.

HABER MERKEZİ