Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Edremit’te Hava Kapanıyor! Yağış Geliyor!

Balıkesir’in Edremit ilçesinde 10 Ocak Cumartesi günü hava koşullarının günlük yaşamı etkilemesi bekleniyor. Meteorolojik verilere göre ilçede gün boyunca orta şiddetli yağmur etkili olacak.

Balıkesir’in Edremit ilçesinde 10 Ocak Cumartesi günü hava koşullarının günlük

Edremit’te en yüksek sıcaklık 15 derece, en düşük sıcaklık ise 8 derece seviyelerinde seyredecek. Yağışla birlikte hava serin ve kapalı olurken, özellikle sabah ve akşam saatlerinde hissedilen soğuk artacak.

Rüzgârın güney-güneybatı (GGB) yönünden saatte 11.21 kilometre hızla esmesi beklenirken, nem oranının yüzde 80 seviyelerine ulaşacağı tahmin ediliyor. Bulutluluk oranının yüzde 89 olması nedeniyle gün boyunca güneşin yüzünü göstermesi beklenmiyor.

Yetkililer, yağış nedeniyle oluşabilecek su birikintileri ve kaygan zeminlere karşı sürücüleri ve yayaları dikkatli olmaları konusunda uyardı. Cumartesi günü dışarı çıkacak vatandaşların yağmura karşı tedbirli olmaları öneriliyor.

HABER MERKEZİ