Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Edremitliler ‘ Nihayet’ Dedi!

Edremit’in en yoğun noktalarından biri olan Altınkum Mahallesi Atatürk Caddesi, belediye ekiplerinin başlattığı yol tamirat çalışmalarıyla yeniden gündemde. Edremit Belediyesi, zamanla bozulan ve sürücüler için sorun oluşturan caddeyi baştan sona elden geçirerek ulaşımı daha güvenli ve konforlu hale getirmeyi hedefliyor.

Edremit’in en yoğun noktalarından biri olan Altınkum Mahallesi Atatürk Caddesi,

Ekiplerden Yoğun Mesai

Belediye ekipleri, Atatürk Caddesi’nde oluşan bozulmaları tek tek onarırken, özellikle araç trafiğinin yoğun olduğu bölgelerde hızlı müdahalede bulunuyor. Çalışmaların kısa sürede tamamlanması planlanırken, cadde sakinleri ve esnaf süreci yakından takip ediyor.

WhatsApp Image 2026 02 09 at 16.17.55 - Marmara Bölge Gazetesi

Yetkililer, tamirat süresince sürücülerin uyarı levhalarına dikkat etmesi gerektiğini hatırlattı.

‘Ciddi bir çalışma’

Altınkum Mahallesi’nde yaşayan  Semiha Ç. “Burası yaz-kış çok kullanılan bir cadde. Bozuk yol hem arabaya hem insana zarar veriyordu. Nihayet ciddi bir çalışma başladı’’ ifadelerini kullandı.

WhatsApp Image 2026 02 09 at 16.17.55 1 - Marmara Bölge Gazetesi

Ulaşım Daha Konforlu Olacak

Yol tamiratının tamamlanmasıyla birlikte Atatürk Caddesi’nde ulaşımın daha akıcı hale gelmesi bekleniyor. Çalışmaların kısa sürede tamamlanması hedefleniyor.

Sıla SOLAKALR VERİM