Fen İşleri ekiplerinin bölgede başlattığı çalışmalar kapsamında bozulan yol bölümleri onarılırken, sürücüler ve yayalar için daha rahat bir ulaşım hedefleniyor. Çalışmalar tamamlandığında hem sürücüler hem yayalar rahat edecek.
Deformasyonlar Onarılıyor
İkizçay Mahallesi’nin en işlek noktalarından biri olan Ali Rıza Efendi Caddesi’nde yürütülen çalışmaların kısa sürede tamamlanması planlanıyor. Özellikle araç geçişlerinin yoğun olduğu bölgelerde oluşan deformasyonların giderildiği öğrenildi. Çalışmayı yakından takip eden vatandaşlar, başka noktalarda da bakım ve onarım çalışması bekliyor.

‘’Bu cadde çok yoğundu’’
Mahalle esnafı ve çevre sakinleri yapılan düzenlemenin gerekli olduğunu belirterek belediye ekiplerine teşekkür etti. Bölgede yaşayan bir vatandaş, “Bu cadde yoğun kullanılan bir yer. Zamanla yollar yıpranmıştı. Çalışmaların başlaması mahalle için iyi oldu” dedi.
Çalışmalar Her Yerde Devam Edecek
Edremit’te bu tarz düzenleme çalışmaları kentin farklı mahallelerinde de devam edecek. Ekipler, vatandaşlara konforlu bir yol sağlamak için yoğun mesai harcıyor.

SILA SOLAKLAR VERİM
