Yetkililer tarafından yapılan duyuruya göre, planlı çalışma 28 Şubat Cumartesi günü gece saatlerinde gerçekleştirilecek.
Kesinti Saatleri Açıklandı
Yapılan bilgilendirmede, Türkiye saati ile 00.00 ile 03.00 arasında e-Devlet sistemlerinde bakım ve altyapı yenileme çalışması yapılacağı belirtildi. Bu süre zarfında kullanıcıların zaman zaman sisteme erişimde sorun yaşayabileceği ifade edildi.

Kullanıcılara Bilgilendirme Mesajı
Kullanıcılara gönderilen açıklamada, “28 Şubat 2026 Cumartesi günü 00.00–03.00 saatleri arasında planlı altyapı yenileme çalışması yapılacaktır. Bu nedenle e-Devlet Kapısı’nda geçici kesintiler yaşanması öngörülmektedir” ifadelerine yer verildi.
Yetkililer, işlemlerini gerçekleştirecek vatandaşların planlı kesinti saatlerini dikkate alarak hareket etmeleri gerektiğini hatırlattı.
HABER MERKEZİ
