Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bursa’da Kuvvetli Sağanak Gün Boyu Etkisini Sürdürecek

Bursa’da sağanak yağış pazar günü etkisini artırarak gün boyu devam edecek. Meteoroloji verilerine göre hafta boyunca aralıklarla sürecek yağışla birlikte sıcaklıklar düşecek, nem oranı yüksek seyredecek.

Bursa’da sağanak yağış pazar günü etkisini artırarak gün boyu devam

Meteoroloji verilerine göre Bursa’da sağanak yağış etkisini artırarak devam edecek. Pazar günü gün boyu aralıklarla kuvvetli yağmur beklenirken, hafta boyunca da yağışlı sistemin etkisini sürdüreceği tahmin ediliyor. İşte saat saat ve gün gün detaylı hava durumu raporu.

22 Şubat Pazar Saat Saat Hava Durumu

00.00 – 03.00
Gece saatlerinde yağmur etkili olacak. Sıcaklık 9 derece, nem yüzde 96 seviyesinde. Rüzgar zaman zaman 17 km/saat hızına ulaşacak.

03.00 – 06.00
Sağanak yağış devam edecek. Sıcaklık 7 derece. Nem yüksek seviyesini koruyor.

06.00 – 09.00
Sabahın ilk saatlerinde yağmur sürecek. Sıcaklık 6 derece. Rüzgar hamleleri 18 km/saat civarında.

09.00 – 12.00
Yağış etkisini artıracak. Sıcaklık 8 derece. Nem yüzde 92 seviyesinde.

meteoroloji 7 - Marmara Bölge Gazetesi

12.00 – 15.00
Öğle saatlerinde sağanak devam edecek. Sıcaklık 6 derece. Rüzgar hamleleri 27 km/saat ile günün en yüksek seviyesine çıkacak.

15.00 – 18.00
Yağış zayıflayarak yerini bulutlu havaya bırakacak. Sıcaklık 7 derece.

18.00 – 21.00
Bulutlu hava etkisini sürdürecek. Sıcaklık 7 derece. Nem yüzde 89 civarında.

21.00 – 24.00
Gece saatlerinde parçalı bulutlu hava bekleniyor. Sıcaklık 6 derece.

5 Günlük Bursa Hava Durumu

22 Şubat Pazar
Yağmurlu hava etkili olacak. En düşük sıcaklık 6 derece, en yüksek sıcaklık 8 derece. Nem yüzde 89 ile 96 arasında. Rüzgar 10 km/saat.

23 Şubat Pazartesi
Parçalı bulutlu hava bekleniyor. Sıcaklık 2 ile 10 derece arasında değişecek. Nem yüzde 61 ile 94 aralığında.

24 Şubat Salı
Yağmur yeniden etkili olacak. Sıcaklık 3 ile 15 derece arasında. Nem yüzde 54 ile 85.

25 Şubat Çarşamba
Yağışlı hava devam edecek. Sıcaklık 6 ile 11 derece arasında. Nem yüzde 69 ile 96.

26 Şubat Perşembe
Soğuk ve yağmurlu hava etkili olacak. Sıcaklık 0 ile 8 derece arasında. Rüzgar 11 km/saat.

Haftaya Dikkat

Yüksek nem ve aralıklarla devam edecek yağış nedeniyle özellikle sabah ve akşam saatlerinde görüş mesafesinde azalma ve yollarda kayganlık riski bulunuyor. Vatandaşların dikkatli olması öneriliyor.

HABER MERKEZİ