Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Bursa’da Elektrik Kesintisi Uyarısı: Bu Bölgelerde Yaşayanlar Dikkatli Olsun

UEDAŞ tarafından yapılan açıklamaya göre 3 Nisan Cuma günü Bursa genelinde planlı elektrik kesintileri uygulanacak. İlçelere ve mahallelere göre saat saat değişen kesintiler nedeniyle vatandaşların tedbirli olması istendi.

UEDAŞ tarafından yapılan açıklamaya göre 3 Nisan Cuma günü Bursa

Bursa’da yaşayan vatandaşları yakından ilgilendiren önemli bir duyuru yapıldı. Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ), 3 Nisan Cuma günü gerçekleştirilecek planlı elektrik kesintilerinin detaylarını paylaştı. Yapılacak bakım, onarım ve yeni abone bağlantı çalışmaları kapsamında birçok ilçe ve mahallede belirli saat aralıklarında elektrik verilemeyecek.

UEDAŞ tarafından açıklanan program kapsamında kesintiler özellikle Gemlik, Karacabey, Mustafakemalpaşa, Mudanya ve Nilüfer ilçelerinde yoğunlaşacak. Sabah saatlerinden itibaren başlayacak kesintiler, bazı bölgelerde akşam saatlerine kadar sürecek.

Gemlik ilçesinde 09.00 ile 12.00 saatleri arasında Eşref Dinçer ve Cumhuriyet mahallelerinde abone bağlama çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacak. Aynı gün 13.30 ile 17.30 saatleri arasında ise Gürsu bağlantılı bölgelerde AG müşteri talebi kapsamında kesintiler yaşanacak.

Karacabey ilçesinde ise 09.00 ile 12.00 saatleri arasında Fevzipaşa, Arız ve Sultaniye mahallelerinde OG fiziki irtibat çalışmaları nedeniyle elektrik verilemeyecek. Bu bölgelerde altyapı güçlendirme çalışmaları yapılacağı bildirildi.

ELEKTRIK 1 - Marmara Bölge Gazetesi

Mustafakemalpaşa ilçesinde gün boyunca farklı saat dilimlerinde kesintiler dikkat çekiyor. 09.30 ile 10.30 arasında Paşalar, 10.00 ile 12.00 arasında Muradiyesarnıç, 14.00 ile 16.00 arasında Barış ve Tatkavaklı mahalleleri kesintiden etkilenecek. Ayrıca 16.30 ile 18.00 saatleri arasında Ovazatlı ve 19.00 ile 20.00 saatleri arasında Taşpınar mahallelerinde de elektrik kesintisi uygulanacak.

Mudanya ilçesinde kesintiler daha geniş zaman aralıklarında gerçekleşecek. 09.00 ile 15.00 saatleri arasında Çepni ve İpekyayla mahallelerinde OG tesis çalışmaları yapılacak. Aynı gün Mürsel, Göynüklü ve Halitpaşa mahallelerinde de farklı saatlerde abone bağlama ve bakım çalışmaları nedeniyle kesintiler yaşanacak. 4 ve 5 Nisan tarihlerinde de bakım çalışmalarının devam edeceği ve Ömerbey ile Yeni mahallelerinde kesintiler olacağı belirtildi.

Nilüfer ilçesinde ise Balkan ve Görükle mahallelerinde çalışmalar öne çıkıyor. 09.00 ile 12.00 saatleri arasında Görükle’de AG tesis çalışması yapılırken, 14.00 ile 18.00 saatleri arasında Balkan mahallesinde şebeke deplase çalışmaları gerçekleştirilecek. Ayrıca Akçalar ve Yolçatı mahallelerinde de belirli saatlerde elektrik kesintileri planlandı.

Yetkililer, planlı kesintilerin elektrik altyapısını güçlendirmek ve daha kaliteli hizmet sunmak amacıyla yapıldığını vurgularken, vatandaşların mağduriyet yaşamaması için önceden hazırlık yapmaları gerektiğini belirtti. Elektrikle çalışan cihazların korunması, gerekli önlemlerin alınması ve kesinti saatlerine dikkat edilmesi önem taşıyor.

HABER MERKEZİ