Bigadiç Belediyesi, çocukların güvenli ve keyifli vakit geçirebileceği sosyal alanları artırmaya yönelik çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri, Bademli Mahallesi’nde yapımı planlanan yeni oyun alanı için sahada çalışmalara başladı. Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, hazırlıkların hızla devam ettiğini belirterek oyun alanının kısa süre içerisinde mahalle sakinlerinin kullanımına sunulacağını açıkladı.

Bademli Mahallesi’nde Çalışmalar Başladı

Bigadiç Belediyesi tarafından Bademli Mahallesi’ne kazandırılacak yeni oyun alanı için hazırlık süreci devam ediyor. Belediye ekipleri, alanın çocukların ihtiyaçlarına uygun şekilde düzenlenmesi amacıyla çalışmalarını sürdürüyor.

825329520 1698415184585445 4876946405204080306 N

Yeni oyun alanının tamamlanmasıyla birlikte mahallede yaşayan çocukların güvenli bir ortamda oyun oynayabileceği, ailelerin de çocuklarıyla birlikte vakit geçirebileceği yeni bir sosyal alan oluşturulması hedefleniyor.

Mustafa Göksel: Çok Yakında Mahallemize Armağan Edeceğiz

Bigadiç Belediye Başkanı Mustafa Göksel, Bademli Mahallesi’nde devam eden çalışmalarla ilgili yaptığı açıklamada, çocuklara yönelik yatırımlara önem verdiklerini vurguladı.

Başkan Göksel, “Bademli Mahallemiz yepyeni bir oyun alanına kavuşuyor. Ekiplerimiz sahada, hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Miniklerimizin neşeyle koşup oynayacağı bu yeni alanı çok yakında tamamlayarak mahallemize armağan edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Salincak (2)

Çocuklar İçin Yeni Sosyal Yaşam Alanı

Balıkesir’in Termal Uygulama Oteli Açılıyor
Balıkesir’in Termal Uygulama Oteli Açılıyor
İçeriği Görüntüle

Yeni oyun alanının, Bademli Mahallesi’nde çocukların hem eğlenmesine hem de açık havada daha fazla vakit geçirmesine katkı sağlaması bekleniyor. Çalışmaların tamamlanmasının ardından oyun alanının mahalle sakinlerinin kullanımına açılması planlanıyor.

Bigadiç Belediyesi’nin ilçe genelinde park, oyun alanı ve sosyal yaşam alanlarının geliştirilmesine yönelik çalışmalarını farklı mahallelerde de sürdürmesi hedefleniyor.

Büşranur AKDAĞ

Muhabir: Büşranur AKDAĞ