Başkan Mirza Esnaflarla Buluştu
Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Cumhuriyet’in kuruluşunun 103. yıl dönümünde ilçe esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelerek bayram coşkusunu paylaştı.
Esnafla sohbet eden ve vatandaşlarla selamlaşan Başkan Mirza, Cumhuriyet Bayramı’nın birlik ve beraberlik duygularını güçlendirdiğini ifade etti. Bayram buluşması renkli anlara sahne oldu. Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, esnaf ve vatandaşlarla kurulan sıcak diyaloglar ön plana çıktı.

Başkan Mirza: "En Büyük Mutluluğumuz Hemşehrilerimizle Aramızdaki Güzel Bağ"
Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla gerçekleştirdiği buluşmaya ilişkin "Cumhuriyet Bayramımızın coşkusunu yaşadığımız bu güzel günde, esnafımız ve hemşehrilerimizle de bir araya geldik. İçten bir selam, sıcak bir gülümseme ve samimi bir sohbetle günümüze ayrı bir güzellik kattık. Bizim en büyük mutluluğumuz, hemşehrilerimizle aramızdaki bu güzel bağ. Güler yüzleri, içtenlikleri ve hoş sohbetleri için tüm esnafımıza ve hemşehrilerimize gönülden teşekkür ediyorum’’ dedi.

SILA SOLAKLAR VERİM




