Yağıştan Bozulan Yollar Onarılıyor
Edremit Belediyesi, yağışların ardından Atatürk Mahallesi’nde zarar gören yolların onarımı için çalışma başlattı. Ekipler, yağış sonrası bozulan yolları tek tek onarıyor. Bu sayede yollar daha konforlu hale gelecek.

Altyapı Sorunu Gündemde
Atatürk Mahallesi’nde yağmur nedeniyle zarar gören yolların onarılması, altyapı ve yol dayanıklılığı konusunu da gündeme taşıdı. Mahalle sakinleri anlık çözümler değil benzer sorunların tekrar yaşanmaması için kalıcı çözümler istiyor.
Yollar Yeniden Düzenleniyor
Edremit Belediyesi tarafından yürütülen tamirat çalışmalarının ardından Atatürk Mahallesi’ndeki yolların yeniden düzenlenmesi hedefleniyor. Bölgede yaşayan Aslı D. “Yağmur yağdığında yollarımız zarar görüyor. Özellikle araç kullananlar için sıkıntı yaşanabiliyor. Belediyenin yolları onarması güzel ama bizim isteğimiz, her yağmurdan sonra aynı sorunlarla karşılaşmamak. Yolların daha sağlam yapılmasını ve bu soruna kalıcı çözüm bulunmasını istiyoruz’’ dedi.

SILA SOLAKLAR VERİM





