Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın, Balıkesirspor’u kulüp tesislerinde ziyaret etti. Başkan Akın, ziyaret kapsamında Balıkesirspor Kulüp Başkanı Mert Alper Acar ve yönetim kurulu üyeleriyle bir araya geldi.
Samimi bir atmosferde gerçekleştirilen toplantıda kulübün mevcut durumu, yeni sezon hazırlıkları ve gelecek döneme ilişkin hedefler hakkında görüş alışverişinde bulunuldu. Balıkesirspor’un yeniden hak ettiği noktaya ulaşması için gereken desteği sağlayacaklarını belirten Akın, kulüp yönetimine ve teknik ekibe çalışmalarında başarılar diledi.

YENİ SEZON HAZIRLIKLARI HAKKINDA BİLGİ ALDI
Kulüp yönetimiyle gerçekleştirilen görüşmenin ardından Balıkesirspor’un antrenmanını ziyaret eden Başkan Ahmet Akın, teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi.
Takımın yeni sezon hazırlıkları hakkında bilgi alan Akın, futbolculara baklava ikram etti. Kırmızı-beyazlı ekibe yeni sezon öncesinde başarılar dileyen Akın, Balıkesirspor’un kent için büyük bir değer taşıdığını vurguladı.

“TÜM BALIKESİR’İN GÖZÜ DE KALBİ DE SİZDE”
Balıkesirspor’un kentin en önemli marka değerlerinden biri olduğunu söyleyen Başkan Ahmet Akın, takımın arkasında büyük bir şehir desteğinin bulunduğunu belirtti.
Akın, futbolculara hitaben yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı: “Allah sizleri nazardan korusun. Yolunuz açık olsun. Balıkesir birliğin ve beraberliğin şehri. Tüm Balıkesir’in gözü de kalbi de sizde, her daim sizin yanınızda. Balıkesir’in en büyük markasının karşısında dururken ben de heyecanlanıyorum. Allah sizlere kolaylıklar versin. Başkanımıza, yönetim kurulu üyelerimize ve hocalarımıza huzurlarınızda teşekkür ediyorum.”

BALIKESİRSPOR İÇİN DESTEK MESAJI
Balıkesirspor’un başarılı bir sezon geçireceğine inandığını dile getiren Başkan Akın, kulübün hedeflerine ulaşması için tüm imkânları seferber edeceklerini söyledi.
Ziyaret, Başkan Ahmet Akın’ın futbolcular ve teknik heyetle hatıra fotoğrafı çektirmesinin ardından sona erdi.
Ömer Faruk KARATOSUN
