Edremit Belediyesi, ilçe genelinde yol bakım ve onarım çalışmalarına devam ediyor. Fen işleri kapsamında yürütülen çalışmaların son adresi Şahindere Mahallesi oldu. Belediye ekipleri, Çambahçe Caddesi 2. Sokak'ta bozulan yol bölümlerini onararak ulaşımın daha sağlıklı hale getirilmesi için çalışma başlattı. Ekipler, bölgede yol tamirat çalışması gerçekleştiriyor.

Şahindere Düzene Giriyor
Edremit Belediyesi, kent genelinde ulaşım altyapısını iyileştirmeye yönelik bakım ve onarım faaliyetlerini sürdürüyor. Ekipler, çalışma kapsamında hem yol yüzeyini onarıyor hem de güzergahı daha düzenli bir hale sokuyor.
‘Artık rahat etmek istiyoruz
Bölgedeki yol bakım çalışmalarının özellikle araç sürücüleri ve yayalar açısından önem taşıdığı belirtilirken mahallede yaşayan vatandaşların ulaşım konforunun artırılması hedefleniyor.

Edremitli Handan T. "Mahallemizde yolların düzenli olarak kontrol edilmesi ve ihtiyaç duyulan yerlerin onarılması bizim için önemli. Araçlarımızla ve yürüyerek bu yolları her gün kullanıyoruz. Yapılan çalışmaların ulaşımı daha rahat hale getirmesini bekliyoruz. Belediyenin mahallemizde çalışma yapması sevindirici’’ ifadelerini kullandı.
SILA SOLAKLAR VERİM



