Balıkesir Büyükşehir Belediyesi, sosyal ve kültürel etkinlikleri kentin farklı mahallelerine taşımaya devam ediyor. Bu kapsamda düzenlenen “Mahallede Şenlik Var” etkinliğinin yeni adresi Altıeylül ilçesindeki Pamukçu Meydanı olacak. 25 Eylül Cuma günü saat 19.00’da başlayacak şenlikte çocuklar ve aileleri eğlence dolu bir akşam geçirme fırsatı bulacak.

PAMUKÇU MEYDANI'NDA EĞLENCE DOLU AKŞAM

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sanat etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilecek organizasyonda çocuk atölyeleri, çocuk tiyatrosu, karaoke ve konser gibi çeşitli etkinlikler düzenlenecek. Çocukların hem eğlenmesi hem de sosyal ve kültürel faaliyetlerle buluşması amaçlanan şenliğe tüm vatandaşlar davet edildi.

Mahalle Şenli̇ği̇ (1)

BAŞKAN AHMET AKIN'DAN ŞENLİĞE DAVET

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Akın: “Balıkesir Büyükşehir Belediyesi olarak çocuklarımız ve ailelerimiz için eğlenceyi mahallenize getiriyoruz! Çocuk atölyelerinden tiyatroya, karaokeden konsere kadar renkli etkinliklerle dolu şenliğimize tüm halkımız davetlidir” dedi.

ŞENLİK 25 EYLÜL'DE GERÇEKLEŞECEK

Altıeylül ilçesindeki Pamukçu Meydanı'nda düzenlenecek etkinlik, 25 Eylül Cuma günü saat 19.00'da başlayacak. Çocukların ve ailelerin birlikte keyifli vakit geçirmesini amaçlayan şenlikte, mahalle sakinleri tiyatrodan müziğe kadar farklı etkinliklerle buluşacak.

Edremit’te Yeni Rota!
Edremit’te Yeni Rota!
İçeriği Görüntüle

Büşranur AKDAĞ

Muhabir: Büşranur AKDAĞ