Balıkesir İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, il merkezinde yürütülen uyuşturucu operasyonunda dikkat ve titizlikleri sayesinde önemli bir sevkiyatın önüne geçti. Polis ekipleri tarafından durdurulan şüphelilerin üzerlerinde yapılan aramada, kıyafetlere emdirilmiş halde 3 kilo 742 gram metamfetamin maddesi ele geçirildi.
Zehir tacirlerinin maddeyi fark edilmemesi için kıyafetlere emdirerek nakletmeye çalıştıkları belirlendi. Narkotik ekiplerinin hızlı ve dikkatli çalışması sayesinde uyuşturucu, piyasaya sürülmeden ele geçirildi.

Operasyonda gözaltına alınan iki şüpheli, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan zanlılar, “Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti yapmak” suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.
Yetkililer, uyuşturucuyla mücadele çalışmalarının kararlılıkla süreceğini belirtti.
İHA
