Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Zehra Güneş’ten Fenerbahçe Derbisi Öncesi Net Mesaj!

AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası finali öncesinde konuşan VakıfBank kaptanı Zehra Güneş, Fenerbahçe Medicana karşısında zafere odaklandıklarını söyledi. Milli voleybolcu, “Fenerbahçe çok güçlü ama biz kazanan taraf olmak istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası finali öncesinde konuşan VakıfBank kaptanı Zehra

VakıfBank’ta Yeni Sezon Öncesi Yüksek Enerji

VakıfBank ile Fenerbahçe Medicana, 8 Ekim Çarşamba günü oynanacak AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası finalinde karşı karşıya geliyor. Mücadele öncesinde VakıfBank kaptanı Zehra Güneş, takımın yeni sezon hedeflerini ve motivasyonunu anlattı.

VakıfBank Spor Sarayı’nda düzenlenen medya gününde konuşan Güneş, kaptan olarak geçirdiği ilk sezonun kendisi için unutulmaz olduğunu belirterek, “Kaptanlık görevimde ilk yılımı geride bıraktım. Takım kimyasını kısa sürede yakaladık ve VakıfBank ruhunu sahaya yansıtmayı başardık. O şampiyonluk kariyerimin en özel kupalarından biri olarak kalacak.” dedi.

Yeni sezona güçlü bir başlangıç yapmak istediklerini ifade eden milli yıldız, “Bu yıl farklı bir enerjiyle sahadayız. Takımın havası harika, herkes formda. VakıfBank kültürünü sezon boyunca yansıtacağız.” diye konuştu.

“Boskovic Takıma Büyük Güç Katacak”

VakıfBank’ın bu sezonki en dikkat çekici transferlerinden Tijana Boskovic hakkında da değerlendirmelerde bulunan Güneş, yeni takım arkadaşına övgüler yağdırdı.

“Boskovic tam bir takım oyuncusu. Yıllarca rakip olarak karşısında yer aldım ama şimdi aynı formayı giymek beni çok mutlu ediyor. Nazik, kibar ve alçakgönüllü bir isim. Kendi büyüklüğünü asla hissettirmiyor. VakıfBank’a çok yakışacak.” ifadelerini kullandı.

683576f11f20a2984e65801f - Marmara Bölge Gazetesi

Fenerbahçe Medicana Maçı Öncesi Heyecan Dorukta

Zehra Güneş, finalde karşılaşacakları Fenerbahçe Medicana hakkında da konuştu. Rakiplerinin gücüne dikkat çeken kaptan, “Fenerbahçe gerçekten çok güçlü bir ekip. Kadrolarında milli takımdan arkadaşlarım var. Bu durum bizi daha da motive ediyor. Sezonun açılışında iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. İyi olan kazansın ama ben kazanan taraf olmak istiyorum.” şeklinde konuştu.

“Ankara Seyircisi Önünde Gerçek Bir Şölen Olacak”

Maçın Ankara’da oynanacak olmasının kendileri için özel bir motivasyon yarattığını belirten Güneş, tribün desteğine vurgu yaptı: “Ankara seyircisinin önünde oynamak harika bir duygu. Biletlerin tamamı satılmış. Gerçek bir voleybol şöleni izleyeceğiz.” dedi.

“Profesyonel Sporculuk Kalp Ritmi Gibidir”

Kariyerine dair içten açıklamalarda bulunan milli yıldız, profesyonel sporculuğu “kalp ritmine” benzetti: “Profesyonel sporculuk kalp ritmi gibidir, hiçbir zaman düz gitmez. İnişlerimiz, çıkışlarımız mutlaka olur ama önemli olan o anlarda pes etmemektir. Ağrılarla, sakatlıklarla, mental yorgunlukla mücadele ediyoruz ama bizi güçlü kılan da bu. Her gün bu formayı hak etmek için savaş veriyoruz.”

aa 37845792 1759827937 - Marmara Bölge Gazetesi

Final TRT Spor’da Yayınlanacak

AXA Sigorta Şampiyonlar Kupası finalinde VakıfBank ile Fenerbahçe Medicana, 8 Ekim Çarşamba günü saat 19.00’da Ankara Spor Salonu’nda karşı karşıya gelecek. Mücadele, TRT Spor ekranlarından canlı yayınlanacak.

HABER MERKEZİ