Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Yeşilçam’ın Emektar Oyuncusu Hastaneye Kaldırıldı

Türk sinemasının unutulmaz karakterlerinden “Tecavüzcü Coşkun” rolüyle hafızalara kazınan Coşkun Göğen, sevenlerini endişelendiren bir gelişmeyle yeniden gündeme geldi. Kısa süre önce hem kızını hem eşini kaybederek zorlu bir dönemden geçen 80 yaşındaki usta oyuncunun hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

Türk sinemasının unutulmaz karakterlerinden “Tecavüzcü Coşkun” rolüyle hafızalara kazınan Coşkun

Antalya’da yaşamını sürdüren Göğen’in üç gün önce aniden fenalaşarak Antalya Şehir Hastanesi’ne götürüldüğü belirtildi. Yapılan kontrollerde usta oyuncuda zatürre başlangıcı tespit edildi ve tedbir amaçlı gözlem altına alındı. Uzun zamandır setlerden uzak bir yaşam süren Göğen’in sağlık durumu doktorlar tarafından yakından takip ediliyor.

s be7bf51e84e81e11179715675976af890f513ae5 - Marmara Bölge Gazetesi

“Çekimlerde çok üşütmüşüm”

Göğen, hastaneden yaptığı açıklamada son film çekiminin ardından yaşadığı zor günleri anlattı. Ünlü oyuncu, “Yaklaşık 9-10 ay önceki çekimlerde çok üşütmüşüm. Çanakkale’de gerçekten zorlu şartlarda çalıştık ama ortaya güzel bir film çıktı. O günlerden sonra bende zatürre belirtileri başladı” diyerek süreci paylaştı.

Yaşadığı kayıplar onu derinden etkiledi

Göğen, hem kızını hem de eşini kaybetmenin hayatında büyük bir boşluk yarattığını dile getirirken, bu süreçte ciddi şekilde kilo verdiğini söyledi. “Bir yıl önce eşimi kaybettim, ondan önce kızımı… Hayatım tamamen değişti. Bu dönemde 16-17 kilo verdim” sözleriyle yaşadığı duygusal çöküşü anlattı.

Yalnız yaşamasına rağmen dostlarının kendisini hiçbir zaman yalnız bırakmadığını belirten Göğen, hastanedeki bakımın da oldukça iyi olduğunu ifade etti.

s 392a36e7eb129a7d383d4952b7afc9bf34020c5b - Marmara Bölge Gazetesi

“Ameliyata gerek yok, tedaviyle toparlayacağım”

Doktorların kalp ameliyatına gerek görmediğini aktaran usta oyuncu, “Gerekli önlemler alındı, tedaviyle düzeleceğim. Şu an durumum gayet iyi” diyerek sevenlerine moral verdi.

Göğen ayrıca yaşam tarzında önemli değişiklikler yaptığını da açıkladı. “Alkolü, sigarayı bıraktım. Artık çok daha dikkatliyim. Dostlarımın desteğiyle daha iyi hissediyorum. Bunca yıldır hem küfür yedim hem de çok sevildim, ama ne olursa olsun yalnız değilim. İyi ki bu mesleği yapmışım” sözleriyle duygularını paylaştı.

HABER MERKEZİ