Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

UEDAŞ Duyurdu! Çanakkale’de 4 İlçede Elektrik Kesintisi Yaşanacak, İşte Tüm Detaylar

UEDAŞ tarafından yayımlanan planlı bakım ve şebeke çalışmaları kapsamında 4 Temmuz Cumartesi günü Çanakkale’nin bazı ilçe ve mahallelerinde elektrik kesintisi uygulanacak. Kesintilerden etkilenmesi beklenen vatandaşların belirtilen saat aralıklarına göre önlem almaları ve elektrikle çalışan cihazları için hazırlıklı olmaları istendi.

UEDAŞ tarafından yayımlanan planlı bakım ve şebeke çalışmaları kapsamında 4

Çanakkale’de yaşayan vatandaşları yakından ilgilendiren planlı elektrik kesintisi programı açıklandı. Uludağ Elektrik Dağıtım A.Ş. (UEDAŞ) tarafından yapılan bilgilendirmeye göre, 4 Temmuz Cumartesi günü bakım, onarım, OG tesis çalışmaları, abone bağlantı işlemleri ve enerji altyapısındaki teknik çalışmalar nedeniyle bazı ilçe ve mahallelerde elektrik kesintileri yaşanacak.

Yetkililer, kesintilerin planlanan çalışmaların güvenli ve sağlıklı şekilde tamamlanabilmesi amacıyla gerçekleştirileceğini belirterek, elektrikle çalışan cihazların korunması ve günlük planlamaların kesinti saatlerine göre yapılması konusunda vatandaşlara uyarıda bulundu.

Bayramiç’te OG tesis çalışması yapılacak

UEDAŞ’ın yayımladığı programa göre Bayramiç ilçesine bağlı Yiğitliler Mahallesi’nde gerçekleştirilecek OG tesis çalışması nedeniyle elektrik kesintisi uygulanacak.

  • İlçe: Bayramiç
  • Mahalle: Yiğitliler
  • Sokak: Yiğitliler
  • Kesinti Saati: 09.00 – 17.00
  • Kesinti Nedeni: OG Tesis Çalışması

ELEKTRIK 8 - Marmara Bölge Gazetesi

Çanakkale Merkez’de 8 saatlik kesinti

Merkez ilçede de şebeke güçlendirme kapsamında yapılacak çalışmalar nedeniyle uzun süreli enerji kesintisi yaşanacak.

  • İlçe: Merkez
  • Mahalle: Taşlıtarla
  • Sokak: Taşlıtarla
  • Kesinti Saati: 09.00 – 17.00
  • Kesinti Nedeni: OG Tesis Çalışması

Gelibolu’da bakım çalışmaları sürecek

Gelibolu ilçesinde gerçekleştirilecek enerji altyapısı çalışmaları kapsamında Çokal Mahallesi’nde planlı elektrik kesintisi uygulanacak.

  • İlçe: Gelibolu
  • Mahalle: Çokal
  • Sokak: Çokal
  • Kesinti Saati: 09.00 – 17.00
  • Kesinti Nedeni: AER İletken Dönüşümü

Bozcaada’da kısa süreli elektrik kesintisi

Bozcaada ilçesinde ise yeni abone bağlantısı nedeniyle kısa süreli elektrik kesintisi yapılacak.

  • İlçe: Bozcaada
  • Mahalle: Alaybey
  • Kesinti Saati: 14.00 – 15.00
  • Kesinti Nedeni: Abone Bağlama

Vatandaşlar hazırlıklı olmalı

Planlı elektrik kesintilerinin uygulanacağı bölgelerde yaşayan vatandaşların, özellikle elektronik cihazlarını korumaları, kesinti süresince ihtiyaç duyabilecekleri ekipmanları önceden hazırlamaları ve buzdolabı, bilgisayar, modem gibi cihazlar için gerekli tedbirleri almaları öneriliyor.

Kesinti programında belirtilen saatler, çalışmaların seyrine bağlı olarak değişiklik gösterebilir. UEDAŞ ekiplerinin çalışmalarını planlanan süre içerisinde tamamlayarak enerji akışını yeniden sağlaması hedeflenirken, vatandaşların güncel duyuruları takip etmeleri önem taşıyor.

Çanakkale’de 4 Temmuz Cumartesi günü Bayramiç, Merkez, Gelibolu ve Bozcaada ilçelerinde uygulanacak planlı elektrik kesintileri nedeniyle, belirtilen mahallelerde yaşayan vatandaşların mağduriyet yaşamamaları adına kesinti saatlerini dikkate alarak hazırlık yapmaları tavsiye ediliyor.

HABER MERKEZİ