Balıkesir’de yaşayan vatandaşları yakından ilgilendiren elektrik kesintisi programı belli oldu. UEDAŞ tarafından açıklanan planlı çalışma bilgilerine göre 1 Ekim Perşembe günü Balıkesir’in Altıeylül, Bigadiç, Burhaniye, Gömeç, Dursunbey, Edremit, Gönen, Havran, İvrindi, Kepsut, Manyas, Marmara, Savaştepe, Sındırgı ve Susurluk ilçelerinde farklı saat aralıklarında elektrik kesintileri uygulanacak.

Kesintilerin trafo ve hat bakımı, pano değişimi, ağaç kesimi, hat uzaklaştırma ve tesis çalışmaları nedeniyle gerçekleştirileceği belirtildi. Çalışmaların bulunduğu bölgeye göre kesinti süreleri değişiklik gösterecek.

Altıeylül’de kesinti 14.00’te başlayacak

Altıeylül ilçesinde 14.00-17.00 saatleri arasında trafo bakım çalışması gerçekleştirilecek. Çalışmalardan Dinççiler, Kasaplar, Sütlüce ve Plevne mahallelerinin bazı sokak ve bölgeleri etkilenecek.

Dinççiler’de Aydınlık, 9. Sütlüce, Yıldız, Merdivenli, Güllük ve Soma çevresindeki bazı adreslerde; Kasaplar’da ise Fırın, Gülhane, Helvacı, Kuvayi Milliye, Ürgancı, Şerife ve Zambak çevresinde kesinti öngörülüyor.

Bigadiç’te çalışma 18.00’e kadar

Bigadiç ilçesinde 10.30-18.00 saatleri arasında enerji nakil hattı bakım çalışması yapılacak. Kesintinin Kızılçukur bölgesinde Öşek, Sazak ve çevresindeki bazı noktalarda etkili olması bekleniyor.

Bursa-Çanakkale Yolunda Büyük Değişim!
Bursa-Çanakkale Yolunda Büyük Değişim!
İçeriği Görüntüle

Burhaniye’de ise 10.00-15.00 saatleri arasında AG pano değişimi nedeniyle Hacıbozlar ve Damalı mahallelerinde elektrik verilemeyecek. Aynı saatlerde Gömeç ilçesinin Kobaşlar Mahallesi de planlı kesintiden etkilenecek.

Dursunbey’de iki mahalle etkilenecek

Dursunbey’de 10.00-16.00 saatleri arasında AG hat uzaklaştırma çalışmaları gerçekleştirilecek. Mollaoğlu ve Ferah mahallelerinde Topatlıan, Koklukışla, Menekşe, Bulut, Tavşanlı, Kızılöz Yolu, Ferah Evler, Kireç, Ufuk, Taşpazar ve çevresindeki bazı bölgelerde kesinti yaşanacak.

Edremit’te ağaç kesimi yapılacak

Edremit ilçesinde kesinti 09.00-13.00 saatleri arasında uygulanacak. İskele Mahallesi’nde yapılacak ağaç kesimi çalışması nedeniyle Körfezkent, Akçam ve Atatürk çevresindeki bazı adreslere geçici olarak elektrik verilemeyecek.

Gönen’de ise iki ayrı çalışma bulunuyor. Fındıklı Mahallesi’nde 09.30-11.30, Yeniakçapınar’da ise 15.00-18.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak.

Elektri̇k (5)-1

Havran ve İvrindi’de uzun kesinti

Havran’ın Tekke Mahallesi’nde 09.00-17.00, İvrindi’nin Gümeli Mahallesi’nde ise 09.00-16.00 saatleri arasında çalışma nedeniyle enerji kesintisi yaşanacak.

Kepsut’ta Hotaşlar ve Saraç mahallelerinde 10.00-17.00 saatleri arasında ENH bakım çalışması gerçekleştirilecek. Manyas’ın Hacıosman Mahallesi’nde 09.30-17.30 arasında AG hat bakımı yapılacak.

Marmara’da üç mahalle etkilenecek

Marmara ilçesinde 14.00-17.00 saatleri arasında OG hat bakımı nedeniyle Okullar, Hürriyet ve Yeni mahallelerinde kesinti uygulanacak. Kesinti programında çok sayıda sokak ve yerleşim noktası yer alıyor.

Savaştepe’nin Minnetler Mahallesi’nde 09.30-17.30, Sındırgı’nın Alacaatlı ve Kozlu mahallelerinde de 09.30-17.30 saatleri arasında OG tesis çalışmaları nedeniyle elektrik kesintisi yaşanacak.

Susurluk’ta kesinti 8 saat

Günün uzun süreli kesintilerinden biri Susurluk’ta uygulanacak. Karapürçek Mahallesi’nde 10.00-18.00 saatleri arasında OG tesis çalışması yapılacak. Dereyolu, Yaylakemal, İnkılap, Üçevler, Dumlupınar, Bayram, Yıldız, Eğitim, Camii, Saray, Çeşmeler, Tepeönü ve çevresindeki birçok bölgede elektrik kesintisi bekleniyor.

Haber Merkezi

Muhabir: HABER MERKEZİ