Akif Başkan’a yapılan saldırı, dizinin gidişatını değiştirecek önemli bir gelişmeye yol açtı. Korkut, saldırıya karşılık vererek Akif Başkan’ı korumaya çalıştı, ancak bu olay, Hamdi tarafından gözlemleniyordu ve Korkut bunun farkında değildi. Akif Başkan, saldırının arkasındaki amacın ne olduğunu sorgulamaya başlarken, Korkut’la yapacağı büyük bir yüzleşme yaklaşmakta.
Altay, Selen’in ihanetine karşı duygusal olarak yıkılmışken, bu hayal kırıklığı ona tepkisel bir şekilde saldırganlaşma eğilimi kazandırıyor. Neslihan, Altay’ı sakinleştirmeye çalışsa da, Altay’ın içindeki öfke ve acıyı durdurmak gittikçe zorlaşıyor.
Tüm bu olaylar, Altay’ı geri dönülmez kararlar almaya zorlayacak. Kardeşi Selen’in ihanetini kabul etmek ve ona karşı olan duygularını yönlendirmek, Altay için hiç kolay olmayacak. Bu büyük yüzleşmeler, dizinin ilerleyen bölümlerinde izleyicileri ekran başına kilitleyecek.
Kaynak : TRT
Şefiye YILDIRIM