Konser öncesi konuşan Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım Semizel, “Susurluk Belediyesi olarak yalnızca altyapı ve üstyapı yatırımlarıyla değil, aynı zamanda sanatı ve kültürü destekleyen projelerle de vatandaşlarımızın yanında olmaya devam ediyoruz. Bu yıl ilçemizde faaliyete geçecek olan Düşünür Koleji ile birlikte gerçekleştireceğimiz bu özel müzik gecesi, Susurluk’un yaz akşamlarına farklı bir renk katacak. Tüm halkımızı bu güzel atmosferde buluşmaya davet ediyorum.”dedi.

Susurluk Atatürk Parkı’nda gerçekleşecek etkinlik, açık hava konserlerine özlem duyan vatandaşlar için eşsiz bir fırsat sunacak. Zengin repertuar, profesyonel orkestra ve usta solistlerle süslenecek gece, klasik ve popüler eserlerle sanatseverleri buluşturacak.
Konser etkinliği, 14 Temmuz Pazartesi günü saat 21.00’de Susurluk Atatürk Parkı’nda gerçekleştirilecek. Katılım ise tamamen ücretsiz olup tüm vatandaşlara açık olacak.
Havva ERTÜRK

