Hakan Yıldırım Semizel, güne sahada incelemeler yaparak başladı. İlk olarak Atatürk Parkı’nda devam eden yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Başkan Semizel, ardından Demirkapı Mahallesi’nde yapımına başlanan parke taş döşeme çalışmalarını ziyaret etti.
Sahada görev yapan ekiplerden yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bilgi alan Başkan Semizel, mahallede vatandaşlarla da bir araya gelerek sohbet etti. İlçe genelinde yapılan çalışmaların hem yaşam kalitesini artırmayı hem de daha estetik bir şehir görünümü oluşturmayı hedeflediğini belirtti.

Başkan Semizel yaptığı açıklamada, “İlçemizin her noktasında çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Daha modern, daha düzenli ve daha yaşanabilir bir Susurluk için ekiplerimiz sahada büyük bir özveriyle çalışıyor. Vatandaşlarımızla bir araya gelerek taleplerini dinlemeye devam ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Susurluk Belediyesi’nin yürüttüğü çalışmalar sadece park ve yol düzenlemeleriyle sınırlı kalmıyor. İlçenin farklı mahallelerinde parke taş tamiratları devam ederken, Babaköy Mahallesi’nde yağmur suyu ızgarası yapım çalışmaları sürüyor. Öte yandan Peynirkuyu Mahallesi’nde çatı montajı çalışmaları da ekipler tarafından kesintisiz şekilde yürütülüyor.

Belediye ekiplerinin ilçe genelinde sürdürdüğü bu kapsamlı çalışmalar, hem altyapıyı güçlendirmeyi hem de vatandaşların günlük yaşamını kolaylaştırmayı amaçlıyor. Susurluk’un dört bir yanında devam eden projelerle ilçenin çehresi değişirken, çalışmaların önümüzdeki günlerde de hız kesmeden devam edeceği bildirildi.
Serpil ADAK
