Projenin detayları hakkında açıklamada bulunan Susurluk Belediye Başkanı Hakan Yıldırım Semizel, “Sosyal belediyecilik, sadece yol yapmak veya altyapı çalışması yürütmek değildir. Bizler, vatandaşlarımızın her anında yanlarında olmayı hedefliyoruz. ‘Evimde Hizmet Var’ projesiyle yaşlı, engelli ve özel gereksinimli hemşehrilerimizin hayatını kolaylaştırıyor, onların evine dokunuyoruz. Herkesin evi bizim evimizdir.”dedi.

Susurluk Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü Halk Masası üzerinden yürütülen proje, özellikle yalnız yaşayan veya hareket kabiliyeti kısıtlı vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamayı amaçlıyor.
Hizmetten yararlanmak isteyen vatandaşlar, belediyeye şahsen başvurarak ya da telefonla kayıt oluşturabiliyor.

“Evimde Hizmet Var” projesinden faydalanan vatandaşlar, belediyenin bu duyarlı yaklaşımından duydukları memnuniyeti dile getiriyor. Verilen hizmetler sayesinde kişisel bakım, hijyen ve yaşam konforu açısından büyük kolaylık sağlanıyor.
Serpil ADAK

