Dokunulmazlık Oyununu Hangi Takım Kazandı?
Haftanın üçüncü ve son dokunulmazlık oyununda kırmızı ve mavi takım parkurda kozlarını paylaştı. Hız ve dayanıklılığın ön planda olduğu mücadeleyi kazanan taraf All Star takımı oldu. Bu sonuçla birlikte Gönüllüler takımı bir kez daha konseyde eleme adayı çıkarmak zorunda kaldı.
Ada Konseyi: 3. ve 4. Eleme Adayları Kim Oldu?
Dokunulmazlık oyununu kaybeden Gönüllüler takımında yapılan oylama sonucunda üçüncü eleme adayı Ayşe olarak belirlendi. Gecenin dördüncü eleme adayı ise performans birincisi olan Batuhan tarafından seçildi. Batuhan, eleme potasına Dilşah’ı gönderdi.
Haftanın Tüm Eleme Adayları
Bu hafta Survivor’da eleme potasına giren dört yarışmacı şöyle sıralandı:
-
Meryem
-
Sevgi
-
Ayşe
-
Dilşah
Düello Eşleşmeleri Netleşti
Ada konseyinde tüm adaylar belli olduktan sonra performans sıralamasına göre düello eşleşmeleri de duyuruldu. Eşleşmeler şu şekilde gerçekleşti:
-
Ayşe vs. Sevgi
-
Meryem vs. Dilşah
Bu eşleşmeler doğrultusunda Survivor’da kritik bir düello gecesi izleyicileri bekliyor. Kimin adaya veda edeceği ise önümüzdeki bölümde belli olacak.
HABER MERKEZİ