Cuma günü yapılan ilk etapta, Sedat ve Poyraz eleme potasından çıkarak adada kalmayı başarmıştı. Finale kalan isimler Batuhan ve Efecan, adada kalabilmek için parkurda büyük bir mücadele sergiledi. Ancak, düelloyu 5-1’lik skorla kazanan Batuhan oldu ve Efecan, Survivor 2025 All Star’a veda eden isim oldu.
Efecan’ın Veda Mesajı: “Kendime Kaybettim”
Eleme sonrası duygusal bir veda konuşması yapan Efecan, “Kendimden bahsetmekten keyif almam, karakterime ters. İlk 1 ayımda performans tablosunda 6. sıradaydım, sonra tek bir zayıf noktam var, o da kız evladım. Onunla telefonda konuştuktan sonra ilk defa gözyaşlarımı gördü… O günden sonra performansımda düşüş yaşadım. Beni gerçekten düşürebilecek tek şey o olmuştu. Yusif ve Ayşe ile çok iyi anlaşıyordum, onların gitmesi beni çok demoralize etti. Ama kimseye suç bulamam, ne yaptıysam kendime yaptım. Çok mutluyum, kendimden vazgeçmedim, Survivor’dan aldığım deneyimle gurur duyuyorum. Her şeyin çok farklı olacağını biliyorum” dedi.
Survivor’da İlk Dokunulmazlık Kazanan Takım: Gönüllüler
Dün akşam yayınlanan bölümde, Survivor 2025 All Star-Gönüllüler arasında 1. dokunulmazlık mücadelesi de büyük bir heyecana sahne oldu. Takımlar, tamamen güç ve dengeye dayalı parkurda kıyasıya bir yarışa girdi. Kadınlar mücadelesinde gönüllüler, zorlayıcı parkuru kazanarak ilk galibiyeti elde etti. Erkekler karşılaşmasında ise Yusuf ve Batuhan arasında heyecanlı anlar yaşandı. Yusuf’un aldığı son sayı ile 8-6’lık skorla dokunulmazlık ödülünü kazanan takım Gönüllüler oldu.
HABER MERKEZİ