Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sular Durulmadı! Serkan Sarı’dan Edremitspor Yanıtı!

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup’ta oynanan Burhaniye Belediyespor – Edremitspor derbisi sonrası yaşanan gelişmeler, siyasetin de gündemine oturdu. CHP Balıkesir Milletvekili Serkan Sarı, Burhaniye Belediyespor’un galibiyetini kutlamak amacıyla sahadan çıkarken, Edremitspor taraftarları arasında tepkilere neden olmuştu. Bir hafta sonra Edremitspor’un maçına giden Milletvekili Serkan Sarı taraftarların yoğun sitemi karşısında stadı terketmişti.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 8. Grup'ta oynanan Burhaniye Belediyespor -

“Ben Taraftar Değil, Balıkesir’in Yanındayım”

CHP İl Binası’nda gerçekleşen basın toplantısının ardından açıklamalarda bulunan Milletvekili Serkan Sarı, “Yanlış anlaşıldığımı düşünüyorum. Ben hiçbir kulübün taraftarı değilim; Balıkesir’in yanındayım” dedi. Sarı, maç sonrasında Burhaniye ve Edremitspor yöneticileriyle birlikte sahadan ayrılırken, kazanan takımın oyuncularının kendisine kendi atkılarını takması olayının farklı yorumlandığını belirtti. “O gün Edremitspor atkım vardı. Ancak taraf tutma durumu söz konusu değildir. Bu, sadece Balıkesir için ortak bir sevgi ve destek meselesidir” şeklinde konuştu.

AW378343 02 - Marmara Bölge: Balıkesir Son Dakika Haberleri ile Hava Durumu

Edremitspor Taraftarlarıyla Diyalog Çağrısı

Yaşanan tepkiler üzerine, Edremitspor Taraftarlar Derneği ile görüşme girişiminde bulunduğunu dile getiren Sarı, “Taraftarlarımızın bana karşı kırgınlık ve kızgınlık duyabileceğinin farkındayım. Bu durumu aşmak için onlarla bir araya gelmek istedim; tatlımızı alıp oturup konuşmayı teklif ettim, ancak fırsat oluşmadı. Statta yaşanan gerginliği yatıştırmak amacıyla Edremitspor maçına giderek destek vermek istedim” ifadelerini kullandı.

DSC 9622 1 - Marmara Bölge: Balıkesir Son Dakika Haberleri ile Hava Durumu

Telafiye Hazırım

Sarı, açıklamalarına şöyle devam etti: “Eğer Edremitspor taraftarlarına kırgınlık yaşattıysam bunu telafi etmeye hazırım. Taraftarlarımızla bir araya gelerek sorularını yanıtlamaya ve yaşanan yanlış anlaşılmaları gidermeye her zaman açığım. Benim tek tarafım Balıkesir’dir; bu şehir için spor camiamıza destek vermeye devam edeceğim.”

Ömer Faruk ALA