Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sındırgı’ya Büyük Hizmet

Sındırgı’da esnaflı geleneği sürdü! Aziz Çapraz’ın oğulları Kemal Yiğithan ve Berk Çapraz tarafından açılan “Çapraz Elektrik ve Hırdavat” hizmete başladı. Açılış törenine belediye yönetimi ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Sındırgı’da esnaflı geleneği sürdü! Aziz Çapraz’ın oğulları Kemal Yiğithan ve

Sındırgı’da ekonomik hareketliliğe katkı sağlayacak yeni bir işletme daha kapılarını açtı. İlçede uzun süredir esnaflık yapan Aziz Çapraz’ın oğulları Kemal Yiğithan ve Berk’in kurduğu Çapraz Elektrik ve Hırdavat isimli iş yerinin açılışı, coşkulu bir törenle gerçekleştirildi.

Açılışa; Sındırgı Belediye Başkan Vekili Ali Yiğit, Belediye Başkan Yardımcısı Muhammet Şahin, esnaf temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Açılış kurdelesi dualarla kesildi.

526400199 18362108749149843 4866861461268302638 n - Marmara Bölge Gazetesi

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Sındırgı Belediye Başkanı Serkan Sak, “İlçemizde her yeni işletme, sadece bir dükkanın değil, emeğin, üretimin ve geleceğin kapısını aralıyor. Aziz Çapraz ailesinin bu güzel girişimiyle hem gençlerimizin ticarete atılması hem de Sındırgı’mızın büyüyen ihtiyaçlarına cevap verilmesi açısından önemli bir adım atıldı. Belediye olarak her zaman esnafımızın yanındayız. Yeni iş yerimizin hayırlı olmasını diliyor, bol kazançlar temenni ediyorum.”dedi.

Elektrik malzemeleri ve hırdavat ürünleri üzerine hizmet verecek olan işletmenin, bölge halkının ihtiyaçlarına hızlı çözüm sunması bekleniyor. Aynı zamanda genç girişimcilerin ilçede istihdam yaratması, Sındırgı’da yerel ticaretin gelişmesine de katkı sağlayacak.

Açılışta yapılan duanın ardından vatandaşlara ikramlarda bulunuldu. Törene katılanlar işletme sahiplerine “Hayırlı işler” temennisinde bulunarak desteklerini ifade etti.

Havva ERTÜRK