Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Sındırgı’da Bahar Coşkusu Yaşandı

Serkan Sak, Yüreğil Mahallesi’nde düzenlenen Hıdırellez Mahalle Hayrı programında vatandaşlarla bir araya geldi. Baharın gelişinin dualar ve geleneksel etkinliklerle kutlandığı programda birlik ve beraberlik mesajları verildi.

Serkan Sak, Yüreğil Mahallesi’nde düzenlenen Hıdırellez Mahalle Hayrı programında vatandaşlarla

Sındırgı’da geleneksel değerleri yaşatmaya devam ettiklerini belirten Başkan Serkan Sak, mahalle hayrında vatandaşların gönül sofralarına misafir olduklarını ifade etti.

Yüreğil Mahallesi’nde Yoğun Katılım

Yüreğil Mahallesi’nde gerçekleştirilen Hıdırellez Mahalle Hayrı’na Belediye Başkan Yardımcıları, belediye meclis üyeleri, CHP Sındırgı İlçe Başkanı Ahmet Alğın ve Başkan Serkan Sak’ın eşi Gonca Sak da katıldı.

Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği etkinlikte vatandaşlar hep birlikte dua ederek Hıdırellez coşkusunu yaşadı. Program boyunca ikramlar yapılırken, mahallede samimi ve sıcak görüntüler oluştu.

689007884 26965838816387413 1168636025036010646 n - Marmara Bölge Gazetesi

Başkan Serkan Sak: “Kadim Kültürümüzü Yaşatıyoruz”

Serkan Sak, Hıdırellez’in birlik ve dayanışmanın önemli simgelerinden biri olduğunu belirterek şu ifadeleri kullandı:

“Yüreğil Mahallemizde düzenlenen Hıdırellez Mahalle Hayrı’nda hemşehrilerimizle bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık. Kadim kültürümüzü yaşatarak baharın gelişini hep birlikte kutladık. Dualarımıza ortak olan, gönül sofralarımızı paylaşan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Rabbim yapılan hayırları kabul, edilen dualarımızı da makbul eylesin.”

Serpil ADAK