Serkan Sak öncülüğünde düzenlenen programa; Kaymakam Doğukan Koyuncu, Cumhuriyet Savcıları Mahmut Hamza Çiftci ve Zelal Özkaya, İlçe Emniyet Müdürü Metin Kartal, İlçe Jandarma Komutanı Bayram Burak Ayva ile belediye başkan yardımcıları ve kurum amirleri katıldı.
Programda konuşan Sındırgı Belediye Başkanı Serkan Sak, görev süresi boyunca ilçeye katkı sunan İlçe Emniyet Müdürü Metin Kartal’a teşekkür ederek, yeni görev yerinde başarılar diledi. Başkan Sak, “İlçemize verdiği hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyor, yeni görev yerinin hayırlı olmasını temenni ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Gerçekleştirilen veda programında, kurumlar arası iş birliğinin önemine vurgu yapılırken, görev değişimlerinin kamu hizmetlerinde sürekliliğin bir parçası olduğu ifade edildi. Katılımcılar, Metin Kartal’a yeni görevinde başarı dileklerini ileterek hatıra fotoğrafı çektirdi.
Sındırgı’da düzenlenen bu anlamlı program, birlik ve beraberlik mesajlarının verildiği bir organizasyon olarak dikkat çekti.
Serpil ADAK
