Sibel Taşçıoğlu’nun, karakterinin diziden ölümle ayrılmasının ardından senarist Zeynep Gür’ü sosyal medya hesabından çıkarması, hayranlar arasında “kriz mi var?” sorusunu gündeme getirdi. Resmî bir açıklama yapılmasa da bu hareket, ayrılığın arkasında sadece senaryo değil, bir anlaşmazlık olabileceğine dair spekülasyonları artırdı.
Kızılcık Şerbeti’nin senaristlerinden Zeynep Gür, yaşanan gelişmelerle ilgili olarak sessizliğini bozdu. Takipten çıkarıldığını kendisinin de haberlerden öğrendiğini belirten Gür, “Bu bir hikaye gereğiydi. Hep profesyonel düşündüm ve böyle davranmaya devam edeceğim. Dizi dünyasında hikaye temel olandır” dedi.
Sibel Taşçıoğlu’na olan saygısını dile getiren Gür, şu ifadeleri kullandı:
“Ben kendisini hâlâ takip ediyorum. Tepkilerin sosyal medya üzerinden verilmesini çocukça buluyorum. Oyunculuğu için kendisine teşekkür ediyorum.”
Pembe karakterinin senaryo gereği ölmesi, dizideki gidişatı değiştirecek gelişmelerin habercisi olmuştu. Ancak bu ayrılığın perde arkasında bir gerginlik olup olmadığı hâlâ netlik kazanmış değil. Gelişmelerin ardından dizinin diğer oyuncularının ya da yapım ekibinin nasıl bir tutum alacağı ise merakla bekleniyor.
HABER MERKEZİ