Beşiktaş, Süper Lig’in 23. haftasında Sivasspor’u 2-0 mağlup ederek önemli bir galibiyet aldı. Siyah-beyazlı ekibin teknik direktörü Ole Gunnar Solskjaer, maç sonrası düzenlenen basın toplantısına katıldı ancak kendisine hiçbir gazeteci soru yöneltmedi.
Solskjaer’e basın toplantısında hiçbir soru sorulmaması, spor dünyasında ve sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Birçok futbolsever ve spor yorumcusu, bu olayın Türk spor basınının düşüşte olduğunu gösterdiğini belirterek duruma tepki gösterdi.
Deplasmanda aldığı galibiyetle moral bulan Beşiktaş’ın gollerini Emirhan Topçu ve Joao Mario kaydederken, takımın yükselişe geçtiği yorumları yapıldı. Ancak maç sonrası yaşanan basın toplantısı krizi, teknik direktör Solskjaer’in kariyerinde alışık olmadığı bir an olarak kayıtlara geçti.
HABER MERKEZİ
Kaynak:Onedio