Son dönemde, rol aldığı “Paramparça” dizisinin yurt dışı gelirleriyle ilgili açtığı davayla adından söz ettiren Yeşilçay, mahkeme tarafından haklı bulundu. Yapım şirketi oyuncuya faiziyle birlikte 2 milyon TL’yi aşan tazminat ödeyecek.
Bu yoğun ve stresli sürecin ardından yeni bir başlangıç yapmak isteyen Yeşilçay, uzun süredir birlikte olduğu yapımcı sevgilisiyle birlikte şehir dışına taşınma hazırlıklarına başladı. Çift, doğayla iç içe, huzurlu bir yaşam sürmek için yeni bir ev yaptırıyor.
Geçtiğimiz gün Ortaköy’de el ele görüntülenen ikili, neşeli halleriyle dikkat çekerken, Yeşilçay’ın “Gül sevmem, sarı lale severim. Sağ olsun aşkım hep alır” sözleri de magazin gündeminde yer buldu. Muhabirlerin “Şehir değişikliği mi var?” sorusuna ise esprili bir dille yanıt veren oyuncu, “İstanbul’la ilişkimiz çok güzeldi ama artık ayrılma zamanı. Yeni evimiz şehirden uzak ama her yere yakın bir noktada” açıklamasında bulundu.
Evlilik soruları karşısında ise her zamanki esprili tavrını sürdüren Yeşilçay, “Yeni eve taşınınca bir story atarız, ‘Evlendik’ deriz olur biter” diyerek şimdilik resmi nikah düşünmediklerini ima etti.
HABER MERKEZİ