Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Mahkemeden Sedat Peker Kararı

Türkiye’ye dönüp dönmeyeceği uzun süredir merak konusu olan Sedat Peker hakkında kritik bir yargı kararı açıklandı. İstanbul Anadolu 16. Ağır Ceza Mahkemesi, Peker’in kırmızı bültenle arandığı dosya kapsamında yaptığı “bültenin kaldırılması” başvurusunu reddetti. Böylece Peker’in Türkiye’ye dönüş ihtimali şimdilik rafa kalktı.

Türkiye’ye dönüp dönmeyeceği uzun süredir merak konusu olan Sedat Peker

Gazeteci Alican Uludağ’ın aktardığına göre, mahkeme 16 Mayıs’ta görülen duruşmada Sedat Peker’in talebini kabul etmedi ve davanın bir sonraki duruşmasını 28 Kasım 2025 tarihine erteledi.

s 503f8a968d8a73f927849b3452601cdc586f888f - Marmara Bölge: Balıkesir Son Dakika Haberleri ile Hava Durumu

Sedat Peker’in bir süredir Türkiye’ye dönüş sinyalleri verdiği iddia ediliyordu. Özellikle Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile yaptığı öne sürülen telefon görüşmeleri ve MHP Genel Başkan Yardımcısı İzzet Ulvi Yönter’in sosyal medya üzerinden yaptığı imalı paylaşım bu iddiaları güçlendirmişti.

s 0f03f6d893624bab3328a83b1fce9d90385d6d4c - Marmara Bölge: Balıkesir Son Dakika Haberleri ile Hava Durumu

Yönter’in “Her şeyin bir vakti var… Selam olsun vakt-i merhunu bekleyene…” şeklindeki paylaşımı, kamuoyunda “Peker geri mi dönüyor?” sorularını gündeme getirmişti. Ancak mahkemenin son kararıyla birlikte bu ihtimal en azından şimdilik ortadan kalkmış oldu.

HABER MERKEZİ