Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Video Haberler

Karnavalda Bir Dönerci Rezaleti Daha: İnsan Sağlığı Hiçe Sayıldı

Adana Portakal Çiçeği Karnavalı’nda hijyen skandalı büyüyor! Fenomen dönerciden sonra başka bir dönercinin de pişmiş tavuğun üzerine çiğ tavuk taktığı görüntüler ortaya çıktı. İnsan sağlığını hiçe sayan skandal tepkilere yol açtı.

VİDEOYU PAYLAŞ

Adana’da düzenlenen Portakal Çiçeği Karnavalı’nda hijyen skandalı büyüyor! Geçtiğimiz günlerde fenomen dönercinin pişmiş tavuğun üzerine çiğ tavuk koyduğu görüntüler sosyal medyayı ayağa kaldırmış, dönerciye 42 bin 76 TL ceza kesilmişti. Ancak tehlike bitmedi! Bu kez de aynı karnavalda farklı bir dönercinin yine aynı skandala imza attığı ortaya çıktı.

Kocaeli’nin Körfez ilçesinde geçtiğimiz haftalarda 648 kişinin tavuk dönerden zehirlenmesinin ardından gözler hijyen konusunda daha da dikkatli bakarken, Adana’da yaşanan bu görüntüler tepki çekti. Karnaval alanındaki başka bir dönerci, pişmiş tavuğun üzerine hiçbir önlem almadan çiğ tavuk taktı. Üstelik o anlar, bir vatandaş tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye görüntülendi.

AW429237 01 - Marmara Bölge: Balıkesir Son Dakika Haberleri ile Hava Durumu

Görüntüler sosyal medyada hızla yayılırken, insan sağlığını hiçe sayan bu sorumsuzluk Adana halkını da ayağa kaldırdı. Vatandaşlar, karnavalda yaşanan hijyen rezaletine karşı yetkilileri göreve çağırdı. Görüntülerin ardından ilgili dönerci hakkında işlem başlatılıp başlatılmadığı ise merak konusu oldu.

Adanalılar, eğlence ve renkli görüntülerle hatırlanması gereken karnavalda böyle skandalların yaşanmasının kabul edilemez olduğunu dile getirirken, sağlık uzmanları da hijyen konusunda işletmelere daha sıkı denetim çağrısı yaptı. Karnaval alanındaki hijyen skandalının nasıl sonuçlanacağı ise önümüzdeki günlerde netlik kazanacak.

İHA

DİĞER VİDEOLAR