Balıkesir’in Karesi Belediyesi, Kurban Bayramı’nda vatandaşların dini vecibelerini sağlıklı koşullarda yerine getirebilmeleri için hazırlıklarını tamamladı. Belediye, bayramın birinci günü küçükbaş hayvan kesim hizmetini, uzman kasaplar ve veteriner hekimlerin gözetiminde hijyenik koşullarda sunacak.
Karesi Belediyesi tarafından yapılan açıklamaya göre kurban kesim işlemleri, Adnan Menderes Mahallesi Kapalı Pazar Yeri ve Atatürk Mahallesi Karizma Pazar Yeri’nde gerçekleştirilecek. Vatandaşlara kolaylık sağlamak amacıyla belirlenen bu noktalarda kesimlerin, sağlık ve temizlik kurallarına uygun şekilde yapılacağı belirtildi.

Kurban kesimi için belirlenen hizmet bedeli ise 700 TL olarak açıklandı. Karesi Belediye Başkanı Av. Mesut Akbıyık, “Vatandaşlarımızın kurban ibadetlerini huzur içinde gerçekleştirebilmeleri için tüm önlemleri aldık. Hijyenik ve kontrollü bir ortamda hizmet vereceğiz” diyerek, tüm hemşehrilerine hayırlı bayramlar diledi.
Detaylı bilgi almak isteyen vatandaşlar, 444 99 10 numaralı iletişim merkezinden destek alabilecek veya belediyenin resmi web sitesi www.karesi.bel.tr adresini ziyaret edebilecek.
Şefiye YILDIRIM

