Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ve İvrindi Belediyesi koordinasyonunda Millet Bahçesi’nde gerçekleştirilen “Mahallede Şenlik Var” etkinliği, renkli görüntülere sahne oldu. İlçe sakinlerinin yoğun katılım gösterdiği programda çocuklar doyasıya eğlenirken aileler de keyifli vakit geçirdi.
İvrindi Belediye Başkanı Önder Lapanta da etkinlik alanını ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldi. Çocukların neşesine ortak olan Başkan Lapanta, ailelerle sohbet ederek programa gösterilen ilgiden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Millet Bahçesi’nde renkli etkinlik
Millet Bahçesi’nde düzenlenen şenlikte çocuklara yönelik çeşitli oyunlar, eğlenceli aktiviteler ve sosyal etkinlikler gerçekleştirildi. Gün boyunca devam eden program, mahalle sakinlerini aynı noktada buluşturdu.
Etkinliğe katılan çocuklar arkadaşlarıyla birlikte eğlenirken aileler de sosyal bir ortamda bir araya gelme fırsatı buldu. Şenlik alanında oluşan coşkulu atmosfer, birlik ve beraberlik duygularını pekiştirdi.
Başkan Lapanta’dan birlik mesajı
İvrindi Belediye Başkanı Önder Lapanta, programın ardından yaptığı değerlendirmede sosyal etkinliklerin ilçedeki dayanışmayı güçlendirdiğini belirtti.
Başkan Lapanta, “Balıkesir Büyükşehir Belediyemiz ve İvrindi Belediyemizin koordinasyonuyla Millet Bahçesi’nde düzenlenen ‘Mahallede Şenlik Var’ etkinliğinde hemşehrilerimizle bir araya geldik. Birlik, beraberlik ve dayanışma duygularımızın daha da güçlendiği bu anlamlı buluşmada çocuklarımızın neşesine ortak olduk” dedi.

Lapanta, çocukların mutluluğunun kendileri için büyük önem taşıdığını ifade ederek, ailelerin birlikte güzel vakit geçirebileceği sosyal etkinlikleri desteklemeyi sürdüreceklerini kaydetti.
Çocukların mutluluğu yüzlere yansıdı
Şenlik boyunca düzenlenen etkinlikler çocuklardan büyük ilgi gördü. Eğlenceli aktivitelerde vakit geçiren çocukların mutluluğu yüzlerine yansırken aileler de programdan memnun kaldı.
Millet Bahçesi’ndeki etkinlik, çocukların yaz dönemini daha verimli ve eğlenceli geçirmesine katkı sundu. Program sayesinde farklı mahallelerden gelen vatandaşlar bir araya gelerek sosyal bağlarını güçlendirdi.
İvrindi’de sosyal etkinlikler sürecek
Başkan Önder Lapanta, İvrindi’de her yaştan vatandaşa hitap eden sosyal ve kültürel organizasyonlara önem verdiklerini belirtti. İlçede çocukların güvenli ve keyifli ortamlarda zaman geçirebileceği programların devam edeceğini ifade etti.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi ile kurulan iş birliğinin önemine de değinen Lapanta, ortak çalışmalarla İvrindi’de sosyal yaşamı canlandırmayı hedeflediklerini söyledi.
Dayanışma ruhu güçlendi
“Mahallede Şenlik Var” etkinliği, vatandaşların günlük yaşamın yoğunluğundan uzaklaşarak aileleriyle birlikte zaman geçirmesine olanak sağladı. Çocukların eğlencesine yetişkinlerin sohbetleri eşlik ederken, Millet Bahçesi gün boyunca hareketli anlara sahne oldu.
İvrindi Belediyesi, ilçedeki birlik ve beraberliği artıran organizasyonların farklı mahallelerde de sürdürülmesini hedefliyor. Etkinlik, vatandaşların ve çocukların katılımıyla neşeli görüntüler eşliğinde sona erdi.
Serpil ADAK
