Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Kategoriler
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir
Yaşam Haberleri

Halk Otobüsü ile Otomobil Çarpıştı

Samsun’un İlkadım ilçesinde halk otobüsü ile otomobilin karıştığı trafik kazasında 9 kişi yaralandı. Olay anına ait güvenlik kamerası görüntülerinin ortaya çıkmasıyla kazanın detayları daha net şekilde ortaya çıktı.

VİDEOYU PAYLAŞ

Kavşakta Çarpıştılar

Kaza, İlkadım ilçesine bağlı Kıran Mahallesi’nde bulunan Barış Bulvarı üzerinde, Gençlik Merkezi karşısındaki kavşakta meydana geldi. Edinilen bilgilere göre SAMULAŞ bünyesinde hizmet veren ve Uğur Kaymak’ın kullandığı 55 AEZ 310 plakalı halk otobüsü, kavşaktan geçmek isteyen Rukiye Çürükoğlu yönetimindeki 55 AOU 116 plakalı otomobile yandan çarptı.

9 Kişi Yaralandı

Çarpışmanın şiddetiyle otomobil sürücüsü ile araçta bulunan 4 kişi yaralandı. Kazada ayrıca halk otobüsünde bulunan 5 yolcu da çeşitli yerlerinden yaralandı. Toplamda 9 kişinin yaralandığı kazanın ardından olay yerine sağlık ekipleri sevk edildi.Yaralılar ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırılarak tedavi altına alındı.

Kaza Anı Kamerada

Kazaya ait güvenlik kamerası görüntülerinin ortaya çıkmasıyla olayın nasıl gerçekleştiği de gözler önüne serildi. Görüntülerde kavşağa giren otomobil ile seyir halindeki halk otobüsünün çarpışma anı ve çarpmanın etkisiyle otomobilin savrulduğu anlar net şekilde görülüyor.

İnceleme Başlatıldı

Yetkililer, kazanın ardından olayla ilgili inceleme başlatıldığını ve kazanın oluş nedeninin araştırıldığını bildirdi.

İHA

DİĞER VİDEOLAR