Ana Sayfa Arama Galeri Video Yazarlar
Üyelik
Üye Girişi
Yayın/Gazete
Yayınlar
Kategoriler
Servisler
Nöbetçi Eczaneler Sayfası Nöbetçi Eczaneler Hava Durumu Namaz Vakitleri Gazeteler Puan Durumu
WhatsApp
Sosyal Medya
Uygulamamızı İndir

Gönen’de Uçurtmalar Gökyüzünü Renklendirecek

Gönen Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklara unutulmaz bir gün yaşatmaya hazırlanıyor. Belediye Başkanı İbrahim Palaz, tüm çocukları yüz boyama etkinlikleri, pamuk şeker ikramı ve rengarenk uçurtmalar eşliğinde düzenlenecek Uçurtma Şenliği’ne davet etti.

Gönen Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda çocuklara

Gönen’de çocukların neşesi gökyüzüne taşınıyor! 23 Nisan Çarşamba günü saat 13.30 ile 17.00 arasında Gönen Belediyesi Sentetik Saha’da (Yeni Hastane yanı) düzenlenecek Uçurtma Şenliği, eğlenceli etkinlikleriyle minikleri bekliyor.

Etkinliğe ilişkin açıklamada bulunan Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz, “Cumhuriyetimizin teminatı olan çocuklarımız için bu özel günü bayram coşkusuna yakışır şekilde kutlayacağız. Uçurtmalarla gökyüzünü renklendireceğiz. Tüm çocuklarımızı ve ailelerini bu güzel etkinliğe bekliyoruz.” dedi.

Etkinlikte çocuklar için yüz boyama, pamuk şeker ikramı, çeşitli sürprizler ve bolca eğlence yer alacak. Gönen Belediyesi, ailelerin de çocuklarıyla birlikte güzel vakit geçirebileceği bu özel günde, bayram ruhunu en renkli haliyle yaşatmayı hedefliyor.

Etkinlik, 23 Nisan Çarşamba günü saat 13.30 ile 17.00 arasında, Gönen Belediyesi Sentetik Saha’da (Yeni Hastane yanı) gerçekleştirilecek.

Havva ERTÜRK